Şampiyon Bornova’da Belli Oldu

Şampiyon Bornova’da Belli Oldu

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası’nı Yakın Doğu Üniversitesi kazandı

PTT Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası sahibini Bornova’da buldu. Bornova Belediyesi’nin ev sahibi olduğu organizasyonun şampiyonu Bellona AGÜ’yü yenen Yakın Doğu Üniversitesi oldu. Nefes kesen maçların oynadığı Bornova Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda renkli ve anlamlı görüntüler yaşandı. İkincilik şiltini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Şampiyonluk Kupası’nı Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan verdi.

Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda final heyecanı yaşandı. Bellona AGÜ’yü yenen Yakındoğu Üniversitesi kupayı kazanan takım oldu. Yakındoğu Üniversitesi’nin şampiyonluk kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu CEOsu Ömer Onan, ikincilik şiltini ise Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi.

En iyi şekilde ev sahipliği yaptık

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için her türlü imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, “Bu önemli organizasyondan yüzümüzün akıyla çıktık. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve maçlara ilgi gösteren İzmirli basketbolseverlere teşekkür ediyorum” dedi. Basketbol Federasyonu yetkilileri de dört boyunca en iyi şekilde ağırlandıklarını ifade ederek, Bornova Belediyesi ve Başkan Atila’ya teşekkür etti.

Bornova’dan anlamlı mesajlar

Basketbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada coşku dolu ve anlamlı görüntüler yaşandı. Salonu dolduran basketbolseverler,  hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söyledi. Memleketim şarkısıyla da Bornova’dan birlik ve beraberlik mesajları verildi. Periyot aralarındaki gösteriler ise maça ayrı bir renk kattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.