Şampiyon öğrencilerden Kaymakam Tanrıseven’e ziyaret 

Şampiyon öğrencilerden Kaymakam Tanrıseven’e ziyaret 

Başarıdan başarıya koşan Gökçen Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, başarılı öğrencileri tebrik etti. 

Gökçen Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı ilk olarak Tire’de düzenlenen Liselerarası Kaymakamlık Kupası turnuvasında ilçe birincisi oldu.  İlçe Birinciliğinin ardından İl Gençlik Spor Müdürlüğü’nün organize ettiği Liseler arası Voleybol turnuvasına da katılan Gökçen Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı burada tam dört gurubu geçerek yarı finale adını yazdırdı. Yarı finallerde Özel Amerikan kolejine takılan Gökçen Anadolu Lisesi kupaya veda etti.  

Gökçen Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımını göstermiş olduğu başarı nedeni ile Kaymakam Tanrıseven, takımı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Taviş’i başarı belgesi ile ödüllendirdi. Gökçen Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Özyol ,Voleybol Eğitmeni Abdullah Taviş ve öğrencileri, Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in misafiri oldu. Sporcularla tek tek ilgilenen Kaymakam Tanrıseven onları göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlayarak Takımı başarı belgesi ile ödüllendirdi. 

“SPOR DERSTE BAŞARIYI DESTEKLER” 

Öğrencilik döneminde kendisinin de Amatör Futbol oynadığını ve birçok dalda spor yaptığını dile getiren Kaymakam Tanrıseven Sözlerini şöyle sürdürdü;

”Ben de Lise yıllarımda birçok dalda spor yaptım ve hiçbir zaman derslerim kötü olmadı. Ders ve sporu birlikte yürütebilirsiniz. Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Kazandığınız bu başarı bizler ve ilçemiz için gurur verici. Başta idareci ve öğretmenleriniz olmak üzere hepinizi kutluyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.