Şampiyon tenisçiye Başkan Atila’dan destek

Şampiyon tenisçiye Başkan Atila’dan destek

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, şampiyonluk sevincini kendisiyle paylaşan Milli Tenisçi Nurşen Şen’e olimpiyat yolunda destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Bornovalı Tenisçi Nurşen Şen, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Kültürpark Tenis Kulübü’ndeki Türkiye Klasman Turnuvası’nda tek bayanlarda ikinci olurken, çift bayanlarda Ebru Bulgurcu ile birlikte şampiyon oldu. 2020 Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan Nurşen Şen, puanını yükseltmek için katıldığı Turnuva’da kazandığı kupalarla birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. 

Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Milli Tenisçi Nurşen Şen, derece aldığı her turnuvanın ardından dünya sıralamasındaki yerini üst sıralara taşıdığını belirttti. Olimpiyat hedefine doğru ilerlerken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın desteğini almanın pozitif katkısını yaşadığını söyleyen Şen, “Kültürpark Tenis Kulübü’ndeki Turnuva’nın ardından şampiyonluk sevincini Başkanımız Olgun Atila’yla paylaştım. Başkanımız turnuvalara katılmam konusunda destek vereceklerini söyleyerek bir de raket hediye edeceğini belirtti. Başkanımızın hedeyi edceği raketin önümüzdeki turnuvalarda uğur getireceğine inanıyorum” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Nurşen Şen’in olimpiyatlara katılma hedefine ulaşması için bugüne kadar hep yanında olduklarını belirterek, “Bundan sonra da milli sporcumuza destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Anadolu’da ilk tenis müsabakalarının Bornova’da yapıldığını hatırlatan Başkan Atila, “Nurşen Şen’in teniste böyle önemli bir tarihe sahip olan Bornova’dan Tokya’ya gidip olimpiyat şampiyonu olarak dönmesini umut ediyoruz” dedi.

Litvanya’da Türkiye’yi temsil edecek

Nurşen Şen, 26-29 Nisan tarihleri arasındaki Litvanya Açık Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası’na Milli Takım sporcusu olarak katılıp Türkiye’yi temsil edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.