Şampiyon'un başrol oyuncuları İzmir'de

Şampiyon'un başrol oyuncuları İzmir'de

Efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde yolları kesişen Türkiye’nin en başarılı jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman’ın ölümsüz aşkını konu alan “Bizim İçin Şampiyon” filmi 7 Aralık’ta vizyona girdi.

Gerçek bir hikayeden uyarlanan, Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve usta oyuncu Fikret Kuşkan’ı bir araya getiren filmin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız otururken, senaryosunu Ahmet Katıksız ve Serkan Yörük kaleme aldı.
Bizim İçin Şampiyon filminin oyuncuları 15 Aralık’ta Agora Alışveriş Merkezi’nde Ay Yapım ve Med Yapım imzalı olan ve yılın en iddialı filmi olarak gösterilen “Bizim İçin Şampiyon”, Dev Ajans organizasyonuyla 15 Aralık Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezi’nde İzmir galasıyla sinemaseverlerle buluşacak. Filmin oyuncuları Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın 16:00’da sevenleriyle bir araya geleceği “Bizim İçin Şampiyon”un İzmir galasında seyirciyle buluşmanın ardından 16:30’da ise İzmir Agora Sinema salonlarında film gösterimi gerçekleşecek. 

FİLMİN KONUSU

İKİSİ BİR YOLA ÇIKTILAR, KİMSENİN HESAP EDEMEDİĞİ ŞEYLER OLDU!

 Şampiyon yarış atı Bold Pilot, jokeyi Halis Karataş, sahibi Özdemir Atman ve Bold Pilot’ın en sevdiği insan Begüm Atman’ın gerçek yaşamından yola çıkılarak yazılmış sevgi, umut ve yaşam dolu bir hikaye “Şampiyon”
Sivas’ın köyünden, İstanbul’a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş’ın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot’la tanışmasıyla başlar. Ama bu yolculuğun sonunda ortaya çıkan tablo, Halis’in beklentisinin çok üstündedir: ikisi de efsane olmuşlardır. Yola, ikisinin de çok sevdiği birini, Begüm’ü, hayata bağlamak amacıyla çıkarlar; ama beklemedikleri bir şey olur: Koca bir topluma umut olurlar. 1990’ların ortaları. Türkiye’nin siyasal kararsızlık, enflasyon ve umutsuzlukla bunaldığı yıllar. Umutların neredeyse tükendiği o yıllarda halk katıldığı tüm yarışları en sondan gelerek kazanmayı başaran bu ata ve jokeyine yürekten bağlanır. Çünkü o insanlar kendilerini yarışın son metrelerinde bu ikilinin bulunduğu yerde hissederler: En geride. Ama bu kazanmayacakları anlamına gelmez. Çünkü yarış bitiş çizgisinde bitmektedir ve o çizgiyi ilk geçen Bold Pilot ve üstündeki Halis Karataş’tır.

FİLMİN KÜNYESİ 

Yönetmen: Ahmet Katıksız

Senaristler: Ahmet Katıksız, Serkan Yörük

Oyuncular: Eki̇n Koç (Halis Karataş), Farah Zeynep Abdullah (Begüm Atman), Fi̇kret Kuşkan (Özdemir Atman), Si̇bel Taşçıoğlu (Meral Atman), Ali̇ Seçki̇ner Alıcı (Hasan Karataş), Serkan Ercan (Yaşar), Erdem Akakçe (Mümin Çılgın), Sekvan Serinkaya (Gülağa), Merve Altınkaya (Zeynep Atman), Meli̇s Sezen (Esra Atman), Senay Dede (Lale Atman), Mert Deni̇zmen (Tuncay Uşaklı), Oğuz Kara (Erdi Karataş)

Konuk Oyuncular: Nurhan Özenen (Dr. Neşe), Burak Tamdoğan (Dr. Hakan), Nalan Kuruçim (Meliha Karataş)
 
Yapım Şirketleri: Ay Yapım, Med Yapım

Yapımcılar: Kerem Çatay, Pelin Diştaş, Fatih Aksoy
İdari Yapımcı: Yamaç Okur
Müzik: Toygar Işıklı
Görüntü Yönetmeni: Serkan Güler
Yapım Tasarımı: Burak Yerlikaya
Kurgu: Aylin Zoi Tinel
Ses Tasarımı: Burak Topalakçı
Kostüm: Hilal Sezer
Vizyon Tarihi: 7 Aralık 2018

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.