Samsung cihazlara yeni özellik

Samsung cihazlara yeni özellik

Samsung tablet ve saat kullanıcıları Google Mesajlar RCS özelliğinden yararlanabilecek.

Samsung ile ilgili yeni bir sızıntı ortaya çıktı. XDA Developers ekibi Google Mesajlar RCS özelliğinin tüm Samsung cihazlarda kullanılabilir hale getirildiğini tespit etti.

Google Mesajlar RCS, Samsung akıllı saatlerde de çalışacak

Yazılımların kaynak kodlarını inceleyerek yeni özellikler ile ilgili ipuçları paylaşan XDA Developers, Google tarafından geliştirilen Mesajlar RCS’de yeni bir ipucu yakaladı.

samsung-cihazlar-beklenen-ozellige-kavusuyor-1.jpg

Google Mesajlar kod satırında keşfedilen ipucu Samsung tablet ve akıllı saatler ile mesajlara cevap verilebileceğini gösteriyor. Samsung, kullanıcılarını siber güvenlik dünyasındaki kötülüklere karşılamak için yeni bir güncelleme yayımlıyor. İşte güncellemeyi alacak Samsung cihazlar. Yeni özellik sayesinde Samsung kullanıcıları akıllı telefonlarına ihtiyaç duymadan Mesajlar RCS özelliğini kullanabilecek. Üçüncü taraf uygulamalar için Mesajlar RCS API desteği veren şirket, yeni özelliğini ilk olarak Samsung cihazlarda test edecek. Varsayılan mesajlaşma uygulaması olarak Google Mesajları kullanan Samsung, geçtiğimiz yıllarda SMS için kendi One UI uygulamasını geliştiriyordu.

Kod satılarında keşfedilen metinlerde “Android Messages API kullanarak SMS/MMS/RCS mesajları gönderme izni” ve “Bu izinle, uygulamanın Android Mesajlarını kullanarak SMS/MMS/RCS göndermesine izin verilecektir. Herhangi bir ekstra onay ile mesaj gönderme erişimine sahip olacaktır.” ifadeleri yer alıyor. Yeni özelliğin ne zaman aktif edileceği henüz bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.