Samsung Galaxy Fold ekranı için açıklama yapıldı!

Samsung Galaxy Fold ekranı için açıklama yapıldı!

Samsung Galaxy Fold son zamanlarda ekranında yaşanan problemlerle gündeme geliyor. 

Galaxy Fold‘un ekranında yaşanan sorunların ardından, Samsung hızlı bir şekilde inceleme başlatmıştı. Aradan geçen sürenin ardından Samsung konuyla alakalı ilk resmi açıklamasını da yaptı. Samsung Galaxy Fold ekranı için yapılan açıklama haberimizde.

Konuyla alakalı en merak edilen soru, satış tarihinin ertelenip ertelenmeyeceği idi. Galaxy Fold’un erteleneceği daha önceden belli olmuş olsa da, Samsung geciktirmeyi resmi olarak onayladı. Bununla birlikte şirket, önümüzdeki süreçlerde yeni satış tarihini açıklayacaklarını da belirtti.

Yaşanan sorunlarla ilgili incelemede bulunan şirket, sorunun kaynağıyla ilgili ilk bulguları da açıkladı. Yaşanan problemin menteşenin açıkta kalan kısımlarının aldığı darbe ile ilgili olabileceğini belirten Samsung, cihazın içinde bulunan maddelerin ekran performansını etkilediğine yönelik örneklerle karşılaştıklarını açıkladı.

Açıklamanın devamında ise ekran korumasına yönelik önlemlerin alınacağı söylendi. Şirket ayrıca koruyucu tabaka içeren ekranın bakımı ve kullanımı hakkındaki bilgilendirmenin de arttırılacağını belirtti.

Katlanabilir ekranın yanı sıra Snapdragon 855 işlemci, 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama birimiyle de son derece iddialı olan Galaxy Fold’un Kuzey Amerika’daki satış fiyatı 1980 dolar olarak açıklanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.