Samsung Galaxy Lite bekleyenleri üzecek haber!

Samsung Galaxy Lite bekleyenleri üzecek haber!

Samsung’un Galaxy S10 serisi ile ilgili her geçen gün yeni bir detay gün yüzüne çıkartılıyor

Samsung’un Galaxy S10 serisi ile ilgili her geçen gün yeni bir detay gün yüzüne çıkartılıyor. Bu sefer ise, sızıntı haberlerine konu olan uygun fiyatlı Galaxy S10 Lite modeli oldu. Yapılan sızıntı ile birlikte, S10 Lite’ın beklenen özellik ile gelmeyeceği ortaya çıktı.

Çinli tedarikçi Mobile Fun tarafınca aktarılan bilgiler ışığında, S10 serinin uygun fiyatlı modeli Galaxy S10 Lite‘ın ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip olmayacağı iddia edildi.

Yaşanılan bu gelişmeye göre Samsung, uygun fiyatlı amiral gemisinde ekrana gömülü parmak izine yer vermeyerek, söz konusu telefonun fiyatını daha da aşağıya çekmeyi planlıyor. Aslında Samsung’un Apple ile benzer strateji izlediğini de görmekteyiz. Hatırlarsanız Apple, geçtiğimiz yıl Eylül ayında iPhone XS ve XS Max modellerini tanıtmıştı.Bunun yanı sıra serinin diğer telefonlarına kıyasla uygun fiyat etiketine sahip olan iPhone XR‘ı da tanıtan Apple böylece 3 farklı model ile karşımıza çıkmıştı.

Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 E olarak adlandırılabilir!

Tüm bunların haricinde aktarılan bilgiler doğrultusunda, Lite modelin Galaxy S10 E olarak adlandırılacağı da ön görülüyor. Bu durum ile ilgili yayınlanan raporlara da bakacak olursak, söz konusu telefondaki ”E” takısının ”Edge” kelimesinde geldiği de belirtiliyor.

Son olarak ise, çift arka kamera kurulumuna eşlik edecek olan S10 Lite’ın geçtiğimiz günlerde hangi işlemciden güç alacağı da kesinleşmişti. Paylaşılan raporlara göre Samsung, S10 serisinin giriş modelinde orta segment bir işlemci yerine, Snapdragon 855 ve Exynos 9820 işlemcilerine yer verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.