Samsung Galaxy M31 özellikleri!

Samsung Galaxy M31 özellikleri!

Samsung Galaxy M31 diğer modeller ile benzer şekilde etkinlik düzenlenmeden tanıtıldı.

M30 serisinin önceki modellerinde kullanılan 6.4 inçlik ekran herhangi bir değişiklik olmadan karşımızda. 1080×2340 piksel çözünürlük sunan bu Super AMOLED ekrandaki çentik, 32 Megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.3 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Exynos 9611 işlemciden güç alan telefon, 4 GB RAM / 64 GB depolama ve 6 GB RAM / 128 GB depolama olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor.

Cihazın 64 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamerasına 5 Megapiksel makro ve 8 Megapiksel ultra geniş açılı kameranın yanı sıra 5 Megapiksel derinlik algılama sensörü eşlik ediyor. Parmak izi okuyucu da cihazın arka tarafında.

Android 10 işletim sistemi ve One UI 2 kullanıcı arayüzü ile kutudan çıkan telefonun, 6000 mAh bataryası 15W hızlı şarj desteğine sahip. Cihazda USB-C portunun ve 3.5 mm kulaklık girişinin yanı sıra FM Radyo desteği bulunuyor.

Okyanus Mavisi ve Uzay Siyahı olmak üzere iki renk seçeneği ile gelen telefonun başlangıç fiyatı 280 dolar olarak belirlendi. İlk etapta Hindistan’da satışa sunulacak olan telefonun ülkemize ne zaman geleceği şu anda belirsiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.