Samsung Galaxy S10'a ultrasonik parmak izi sensörü

Samsung Galaxy S10'a ultrasonik parmak izi sensörü

Samsung, 10'uncu yıl dönümü amiral gemisi üzerinde çalışıyor: Galaxy S10 serisi.

Şirket ayrıca, ekrana ultrasonik parmak izi sensörü, üçlü arka kamera ve daha fazlasını ekleyecek. En son gelişmeye göre Samsung, iris sensörü yerine Galaxy S10'a ultrasonik parmak izi okuyucu ekleyecek.

Galaxy S10'un arka tarafta 3 kameraya sahip olacağını duyuran Samsung, şimdi de telefonun iris tarayıcısına sahip olmayacağını, güvenlik anlamında yeni ultrasonik parmak izi okuyucusuna yer vereceğini belirtti.

Optik parmak izi sensörleriyle karşılaştırıldığında, S10'daki ultrasonik parmak izi sensörü daha hızlı ve daha büyük bir tanıma alanına sahip. Bunlara ek olarak cihazın ekran yüzeyinin %30 kadar daha fazlasından parmak izini algılayabiliyor.   Şubat ayında düzenlenecek 2019 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2019)'da tanıtılması beklenen Galaxy S10, barındırdığı teknoloji nedeniyle Samsung'un ayrıcalıklı telefonu olmaya devam edecek.

Şirket üç farklı Galaxy S10 modeli üzerinde çalışıyor. Bunlar üçlü arka kamera ve ekran içi parmak izi tarayıcısı olan 5,8 inç, 6,1 inç ve 6,4 inç modeller. Arka objektif, 12 megapiksel geniş açılı, Galaxy S9+ gibi 12 megapiksel telefoto ve 16 megapiksellik 120 derece ultra geniş açılı lensleri içeriyor. Tüm bu modeller Şubat ayındaki MWC 2019 etkinliğinde duyurulacak. Raporlar ayrıca iPhone ile daha iyi rekabet edebilmesi adına Galaxy S10 ailesinden 6.1 inçlik modelin daha ucuz olacağını söylüyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.