Samsung Galaxy S20 serisine önemli güncelleme

Samsung Galaxy S20 serisine önemli güncelleme

Samsung Galaxy S20 serisi için önemli bir güncelleme kullanıcılarla ulaşmaya başladı.

Firmanın amiral gemisi modeli olarak kullanıcılarla buluşan ve özellikleriyle dikkatleri çeken seri için güncelleme desteği devam ediyor. Geçtiğimiz ay bu model sınıfı için Android 11 tabanlı One UI 3.0 güncellemesi dağıtılmıştı. Bu adım sonrasında kullanıcılara güvenlik amacıyla yeni bir güncelleme geldi.

Bilindiği üzere Android cihazlar için her ay güvenlik paketi derleniyor. Bu paketler de telefon üreticilerinin belirledikleri takvime göre modellere ulaştırılıyor. Samsung da bu güvenlik güncelleme paketlerine verdiği önemle biliniyor.

Samsung, Ocak Güvenlik Güncelleme Paketini ilk olarak Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerine göndermişti. Bu güncellemenin öncelikli olarak amiral gemisi modellerine gelmemesi merak konusu olmuştu. Ancak şimdi Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra, ocak ayına ait güvenlik güncellemesini almaya başladı.

Galaxy S20 serisi için gelen güncelleme, G98xU1UES1CTL5 sürüm koduna sahip. Bu güncellemeyle birlikte modellere en güncel Android güvenliği sağlanmış olacak. Gelen güncellemenin güvenlik kısmına odaklandığı, One UI için herhangi bir değişikliğin yapılmadığı da gelen bilgiler arasında.

Söz konusu güncellemenin zaman içinde kullanıcılara gönderileceği aktarılıyor. Ayrıca güncellemenin şu anda ABD’de bulunan kullanıcılarla ulaştığı belirtiliyor. Türkiye ve diğer ülkelere güncellemenin yakın zamanda gelmesi bekleniyor.

Güncellemeyi yapmak için Galaxy S20 serisinde Ayarlar > Yazılım güncelleme > İndir ve yükle seçeneğine gitmek gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.