Samsung Galaxy Z Flip 2'de flaş gelişme

Samsung Galaxy Z Flip 2'de flaş gelişme

 Samsung Galaxy Z Flip 2 ile ilgili ortaya ilginç bir iddia atıldı. Bir kaynağa göre telefonun çift bataryaya sahip olacağı ifade ediliyor.

Model numaralarının yayınlandığı listede çift batarya dışında telefonun birçok özelliği daha ortaya çıktı. Ekran ve depolama seçenekleri de açığa çıkan telefon, çift batarya ile katlanabilir modeller arasında bir ilke imza atabilir. Ancak bunların hepsinin, paylaşılan görseller üzerine birer varsayım olduğunu belirtmekte fayda var.

Samsung Galaxy Z Flip 2 özellikleri

Samsung Z serisinin bir sonraki katlanabilir telefonuna dair sızıntı, Safety Korea‘daki listeler tarafından açığa çıkarıldı. Listede, EB-BF711ABY (2.370 mAh) ve EB-BF712ABY (903mAh) model numaralarını taşıyan iki pilin görselleri ile birlikte özelliklerine yer verildi.

samsung-galaxy-z-flip-2-cift-bataryaya-sahip-olacak-1.jpg

Sızıntıya göre telefonun toplam batarya kapasitesi 3.300 mAh olacak. Bu da yeni nesil telefonun orijinal Z Flip ve Z Flip 5G ile aynı kapasitede pile olduğunu gösteriyor. Bu bilgilere dayanarak, Samsung’un daha büyük kapasiteye sahip pili cihazın altına konumlandıracağı, küçük olanın ise üst tarafta yer alacağı düşünülüyor.

Z Flip SM-F711 model numarasını taşıyan telefon, ortaya çıkan sızıntıya göre 120Hz AMOELD ekrana sahip olacak. Buna ek olarak cihazın daha dar çerçeve ile piyasa çıkacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.