Samsung katlanabilir laptop üretecek!

Samsung katlanabilir laptop üretecek!

Son zamanlarda Samsung ve Huawei arasındaki katlanabilir telefon mücadelesini gündemi meşgul ederken, Samsung’dan bir başka konuşulacak hamle geldi. Paylaşılan raporlara göre Samsung katlanabilir laptop üzerine çalıştığı doğrulandı.

Daha geçtiğimiz saatlerde katlanabilir telefonu ile ön plana Samsung, şimdi ise bir başka iddia ile yeniden gündeme geldi. Katlanabilir ekran teknolojileri üzerine son zamanlar bir hayli yoğunlaşan Samsung’un katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayar üzerinde çalıştığı gün yüzüne çıkartıldı.

Devrim niteliğindeki yeniliklere imza atarak teknolojinin öncüsü olmayı hedefleyen Samsung, 2019 yılına oldukça iddialı girecek. Bu iddiası üzerine çalışmalarına hız kesmeden devam eden Samsung, önümüzdeki hafta gün yüzüne çıkartacağı tahmin edilen katlanabilir telefonunun ardından, bu teknoloji birçok farklı alanda da kullanacak.

Son paylaşılan raporlara göre, söz konusu katlanabilir laptop için büyük AMOLED ekran panellerinin geliştirilmesi için, ayrıca Samsung’un üçüncü taraf panel üreticileri (muhtemelen LG) ile ortaklaşa çalıştığı da doğrulandı.

Samsung PC‘nin başkan yardımcı olan Min-Cheol yapmış olduğu açıklama ile birlikte böylece Samsung’un katlanabilir laptop üzerinde çalıştığını doğrulamış oldu.

Fakat söz konusu laptop hakkında başka bir detay paylaşmayan başkan yardımcısı, 7 Kasım’da başlayacak olan Samsung Geliştirici Konferansı‘nı işaret etti. Görünen o ki, Samsung, katlanabilir ekranları ile ilgili önemli bilgileri San Francisco’da düzenlenecek olan etkinlikte kullanıcıları ile paylaşılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.