Samsung katlanabilir telefon bu sefer geliyor!

Samsung katlanabilir telefon bu sefer geliyor!

Samsung katlanabilir telefon Galaxy F hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte Samsung Mobile resmi Twitter hesabını, katlanmış halde olan Samsung logosu ile güncelledi. Yaşanılan bu gelişme ile birlikte teknoloji devi katlanabilir akıllı telefon modeline yeniden göz kırpmış oldu.

Son zamanlarda katlanabilir akıllı telefon konusunda Huawei ile kıyasıya bir mücadele içerisinde olan Samsung katlanabilir telefon için beklenen tarihi açıklamıştı. Bildiğiniz üzere telefon devi katlanabilir telefon için 7 Kasım‘da başlayacak olan Samsung Geliştirici Konferansı’na göz kırpmıştı. Bugün ise yaşanılan gelişme ile birlikte Samsung, resmi Twitter hesabının logosunu güncelledi.

Twitter profil fotoğrafını yukarıda görebileceğiniz gibi, katlanmış Samsung logosu ile güncelleyen teknoloji devinin, önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan etkinlik ile birlikte, devrim niteliğindeki akıllı telefonunu hakkında ilk resmi bilgileri gün yüzüne çıkartması bekleniyor.

Samsung katlanabilir telefon Galaxy F nasıl olacak?

Gelen sızıntı ve raporlar dahilinde, Galaxy F olarak adlandırılacak katlanabilir telefonun  SM-F900U model numarası ve üretim öncesi birimlerin ABD’de F900USQU0ARJ5 yazılım numarasıyla test edildiğini belirtmiştik.

Cihazın 512 GB depolama alanına sahip, 7.2 inç ve 4.5 inç boyutlarında 2 ekranı olan üst segment bir cihaz olması bekleniyor. Bu iki ekranın tam olarak nasıl bir tasarımla karşımıza çıkacağı net değil.

Son olarak cihazın 2000 dolar fiyat etiketiyle lanse edilmesi bekleniyor. Parçalarının seri üretiminin bu ay başladığı ve ilk aşamada üretimin ayda 100.000 cihazla sınırlı olacağı söyleniyor. Samsung piyasayı test etmek için üretimi sınırlı tutacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.