Samsung kullanıcıları dikkat! Flaş iddia!

Samsung kullanıcıları dikkat! Flaş iddia!

S Pen’in, kısa süre önce tanıtılan Galaxy S21 Ultra tarafından da destekleneceği resmi olarak açıklandı. Bu gelişmenin ardından ise dikkat çeken bir iddia ortaya çıktı. Samsung, S Pen desteği sağladığı cihazlarının sayısını artırabilir.

Kalem desteği ile öne çıkan Samsung Galaxy Note serisi, markanın bu özelliğe sahip tek telefon modeliydi. Ancak bu durum Galaxy S21 Ultra ile değişti. Sıradaki adım ise üst segment olmayan bir model için atılabilir. Samsung S Pen desteği için öne sürülen iddia, markanın farklı segment cihazları için bu geliştirmeyi yapacağı yönünde oldu. Samsung, S Pen desteğine sahip modelleri arasına, yeni orta üst segment akıllı telefonlarından birini ekleyebilir.

Bu noktada tahminler Galaxy A serisi üzerinde yoğunlaşıyor. Samsung’un orta üst segment olarak tanımladığı telefonlarının da yer aldığı seride, kalem desteği geliştirmesi görülebilir. Daha önce Note serisinin nispeten uygun fiyatlı modelini piyasaya süren Samsung, kullanıcılarına kalem desteği sağlayan orta segment bir telefon sunmuştu. Ancak bu telefon da Galaxy Note ailesinin bir üyesiydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.