Samsung TV modelleri iTunes desteği sunacak!

Samsung TV modelleri iTunes desteği sunacak!

CES 2019 bomba gibi başladı diyebiliriz.

Samsung akıllı televizyon modelleri kısa bir süre içinde Apple’ın kablosuz yansıtma hizmeti Airplay 2 ve iTunes desteği sağlayacak. Böylece iTunes hesabınızdaki içerikleri Samsung marka televizyonlardan kolayca izleyebileceksiniz.

Samsung TV modelleri iTunes ve AirPlay 2 desteği sunacak!

Samsung tarafından yapılan duyuruya göre, 2019 Smart TV modelleri bünyesinde iTunes yüklü olarak gelecek. Ayrıca bu televizyonlar Apple’ın kablosuz görüntü aktarma uygulaması Airplay 2 desteği de verecek. Böylece iPhone, iPad ve Macbook gibi cihazlarınızdan Apple TV’ye gerek duymadan kolayca ekran yansıtabileceksiniz.

2018 modelleri ise iTunes uygulamasını bahar aylarında yapılacak bir yazılım güncellemesiyle beraber alacak. Böylece Samsung tarafında Apple TV’ye olan ihtiyaç neredeyse tamamen ortadan kalkacak. iTunes özelliği 100’ün üzerinde bölgede aktif olacakken, AirPlay için 190’dan fazla bölgede destek verilecek.

Apple akıllı TV alanında direkt bir rakibi bulunmadığı için, Samsung ile ortaklığa gitmiş gibi görünüyor. iTunes’u olabildiğince geniş kitleye yaymak isteyen firmanın bu kararı hem sürpriz bir gelişme oldu, hem de platformun potansiyelini bir adım öteye taşıdı. Online stream servisini yıl sonuna doğru açmak isteyen Apple’ın önümüzdeki dönemde yeni ortaklıklar duyurması bekleniyor.

Kaynak: Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.