Samsung’dan Android Pie için kötü haber geldi!

Samsung’dan Android Pie için kötü haber geldi!

Google’ın Android Pie sürümünü yayınlamasının üzerinden iki ay gibi bir süre geçerken, kullanım oranı yüzde 0.5’e bile ulaşamayan yeni işletim sistemine Google Pixel serisi ve birkaç farklı telefon dışında güncellenen cihaz olmadı.

Android Pie güncellemesini yayınlayan ilk üretici Essential olurken, sırasıyla OnePlus, HMD Global ve Huawei’den ilk güncellemeler geldi. Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi Samsung ise bu konuda sessizliğe bürünmüştü.

Samsung Android Pie güncellemesine 2019’da başlayacak!

Samsung Fransa’nın paylaştığı bilgilere göre Android Pie güncellemesi 2019 yılından önce yayınlanmayacak. Güncelleme ilk olarak Note 9 ve Galaxy S9‘a geleceği için Note 8 ve S8 sahiplerine sıra gelmesi epey zaman alacak.

Note 9’da yer alan bazı özelliklerin Galaxy Note 8 gibi eski modellere geleceği belirtilirken, Galeri ve Kamera gibi uygulamalarda değişiklikler yaşanacak.

Samsung cephesinde Oreo güncellemesi ilk olarak Galaxy  S8 için yayınlanmış ve daha test aşamasında yaşanan sorunlar nedeniyle durdurulmuştu. Yaşanan gecikmelerin Android Pie’de telafi edilmesi beklenirken maalesef, açıklamalar Samsung kullanıcılarının yine bir süre beklemek zorunda kaldığını gösteriyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.