Samsung'dan katlanabilir ilk akıllı telefon geliyor

Samsung'dan katlanabilir ilk akıllı telefon geliyor

Samsung, esnek telefon cihazının üretimini hızlandırmak için birkaç nedene sahip olabilir. Samsung'un mobil departman CEO'su DongJin Koh şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunun bu yıl geleceğini doğruladı.

Samsung'un mobil departman CEO'su DongJin Koh, verdiği bir röporajda şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunun bu yıl geleceğini doğruladı. Bildirildiğine göre firma, tüketicilere katlanabilir bir akıllı telefon isteyip istemediklerini sorduğu bir anket yaptı. Cevapların büyük çoğunlu ise olumlu yönde.

Huawei'nin katlanabilir akıllı telefon projesini Samsung'dan önce piyasaya sunmak istemesi, Güney Koreli şirketi harekete geçerin etmen oldu. Samsung anlaşılan bu alanda birinciliği Huawei'ye kaptırmak istemiyor.

Bu açıklama, gelecek yılın başlarında duyurulacak katlanabilir ilk Galaxy telefonun söylentileriyle çelişiyor. Ancak katlanabilir OLED'lerin üretim planına ise uygun.

Koh, cihaz hakkında özel bir şey açıklamadı. Yalnızca, 7-8 Kasım tarihleri ??arasında San Francisco'da düzenlenen Samsung Developers Konferansı 2018'in duyurunun gerçekleşeceği tarih olabileceğini söyledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.