Samsung'tan uygun fiyatlı akıllı hoparlör!

Samsung'tan uygun fiyatlı akıllı hoparlör!

İddiaya göre Samsung, büyük ilgi gören Google Home Hub ve Amazon Alexa modellerine karşı akıllı hoparlörünü çıkaracak.

Son zamanlarda yaygınlaşan akıllı ev asistanları gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor bildiğiniz gibi. Bu konuda da sessiz kalmayan Samsung, yeni bir akıllı hoparlör geliştirmeleri yapıyor. Akıllı ev ürünlerinin hızla yaygınlaşmasıyla teknoloji şirketleri yeni ürünlerini sunmaya başladı. İddiaya göre Samsung, büyük ilgi gören Google Home Hub ve Amazon Alexa modellerine karşı akıllı hoparlörünü çıkaracak. Daha önce SM-V510 adında akıllı hoparlör çıkaran Samsung, fiyatının diğer modellere göre fazla olmasından dolayı beklenen satışı gerçekleştirememişti.

Edinilen bilgiye göre bu duruma karşılık SM-V310 adında uygun fiyatlı model satışa sunulacak. Hoparlörün özellikleri hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmasa da çıkarılacak yeni modelin SM-V510'a göre daha iyi satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

Bixby destekli ikinci hoparlörün SM-V310 model numarasını taşıdığı söyleniyor. Galaxy Home da SM-V510 model numarasıyla gün yüzüne çıkmıştı. Bu durum önümüzdeki dönemde Samsung’un akıllı hoparlör ailesinin daha da genişleyebileceğini gösteriyor. Bixby destekli yeni hoparlörün özellikleri şu an için bilinmezliğini koruyor. Galaxy Home’da altı adet hoparlör, bir adet derin bas hoparlörü ve sekiz mikrofon bulunuyor.

Yeni hoparlörün donanım bakımından bu kurulumun altında olması muhtemel görünüyor eğer fiyat konusunda düşüşe gidilecekse. Bakalım Samsung bizlere nasıl bir hoparlör sunacak hep beraber bekleyip göreceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.