Samsung'un tüm Galaxy S10'larında muhteşem özellik

Samsung'un tüm Galaxy S10'larında muhteşem özellik

Samsung, tüm Galaxy S10 modellerinde ekrana gömülü parmak izi sensörünü sunabilir. Önceki söylentilerde yalnızca iki premium modelde bu sensörün olacağı konuşuluyordu.

Samsung, önümüzdeki yıl Galaxy S10 cihazını tanıtacak. Şirketin 10'uncu Galaxy S amiral gemisi olacak cihazın farklı özellliklerle gelmesi bekleniyor. Samsung, tüm Galaxy S10 modellerinde ekrana gömülü parmak izi sensörü sunabilir. Galaxy S10 için ultrasonik ekran tabanlı parmak izi sensörü Qualcomm tarafından sağlanabilir.

Daha önceki raporlarda, teknolojinin S10'un sadece iki versiyonuna geleceği ve giriş seviyesi modelde olmayacağı belirtilmişti. 

Ultrasonik sensör, parmak izlerine özgü olan kıvrımları haritalamak için parmağınıza ultrasonik bir nabız ileterek çalışıyor. Ultrasonik sensör, parmak izinin geliştirilmiş 3D çoğaltılması ve toplanan ek derinlik verileri sayesinde oldukça hassas ve güvenli. Her parmak izine özgü gözenekler ve çıkıntıları haritalamak için ultrasonik bir sistem bulunacak. Bu, sensörün daha yüksek doğruluk sağlaması, parmak izinin doğru 3D üretimi ve ek derinlik verileri toplamasına izin verecek.

Optik parmak izi sensörü, daha çok 2D parmak izi görüntülerini yakalamak için dijital kamera gibi çalışıyor. Parmak çok ıslak, kuru veya kirliyse hassasiyeti bozabilir.

Samsung, üç yeni Galaxy S10 modelini ve ekran içi parmak izi sensörünün varlığını doğrulamadı.

Samsung'un, Galaxy S10'u MWC 2019’da değil de, CES 2019’da tanıtabileceği öne sürülüyor. MWC 2019'da Galaxy S10 yerine Galaxy X de gelebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.