Şan ve tiyatro öğrencilerinden gösteri

Şan ve tiyatro öğrencilerinden gösteri

2020-2021 yılları arasında Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerine gönüllü şan dersleri veren gönüllü Aybüke Özel ile piyano, şan ve tiyatro öğrencileri "Dönem Sonu Konseri" gerçekleştirdi.

2020-2021 yılları arasında Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerine gönüllü şan dersleri veren gönüllü Aybüke Özel ile piyano, şan ve tiyatro öğrencileri Lara Olgun, Safiye Aleyna Ayhan, Ela Özgün, Defne Boz, Ela Zeynep Durar, Funda Sayın, Bora Akbaş, Ünal Danacı’nın performanslarını sergilediği "Dönem Sonu Konseri" 05 Temmuz 2022 tarihinde Masal Evi Gümüşlük’te gerçekleşti. Konserden elde edilen gelirin tamamı Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağışlandı.

Lisans Eğitimini Opera bölümünde tamamlayan Aybüke Özel aldığı başarı bursuyla yüksek lisans eğitimini tiyatro üzerine yaptı. Tiyatro oyun yazarı ve yönetmeni olan sanatçımız, İstanbul Devlet Tiyatrosu geçmişinin yanı sıra Andrea Bocelli gibi çok değerli sanatçılarla aynı sahneyi paylaşıp, ülkece gururumuz olan değerli piyanist bu kariyerinin ardından Bodrum’a yerleşme kararı aldı. Yetiştirdiği ve sanat sevgisi aşıladığı 8 öğrencisinin gecede sergilediği performans izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Aybüke Özel’in Shindler’in Listesi’nden esinlenerek yazdığı oyunda Funda Sayın ve piyano öğrencisi Ela Özgün’ün rol aldığı oyun izleyiciden büyük beğeni aldı.

img-20220705-215951.jpg

Engellere sınır tanımayan muhteşem gecenin ilerleyen dakikalarında Aybüke Özel'in yetenekli öğrencilerinden Ünal Danacı'yla hayranı olduğu Sanatçımız Tan Taşçı’nın sürpriz buluşması ve düeti unutulmazdı. Konuk Sanatçı olarak Barış Kömürcüoğlu'nun da yer aldığı konser izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Masal Evi Gümüşlükteki konsere Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, Kurul Üyesi Ülker İnan, Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya tarafından konserin sonunda organizasyonu düzenleyen Aybüke Özel ve Öğrencilerine, mekan sponsoru olan Masal Evi Gümüşlük’e , Çağdaş Özalit ve Particimiz.com ‘ a teşekkür belgeleri ile Aybüke Özel’in değerli öğrencilerine Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Mozaik Atölyesi öğrencilerinin Mozaik Atölyelerinde ürettiği eserler takdim edildi.

img-20220705-223001.jpg

Numan Balaban konuşmasında "Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Bodrum’un en büyük ve en anlamlı sivil toplum projesidir. Vakfımız öğrencileri ve çalışanları hakikaten enerjisini siz değerli gönüllülerimizden alıyor, iyi ki varsınız. Bu geceyi tertip eden Aybüke Hocamız ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz. Lütfen Vakfımızı sosyal medya hesaplarınızdan da takip ediniz. Çok teşekkür ediyorum." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.