Sanal Gerçeklik Gözlüğü Bu Mağazada Şok Fiyata

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Bu Mağazada Şok Fiyata

İzmir'in en ünlü elektronikçisi Gani Güleç, sanal gerçeklik gözlüklerde şok kampanya uyguladı.

İzmir'de ünlülerin tercih ettiği elektronik mağazası olmasından dolayı ''Ünlülerin Elektronikçisi'' olarak bilinen Gani Güleç, dünyayı kasıp kavuran yeni trend sanal gerçeklik gözlüklerin satışında da fark yarattı. 3D Sanal Gerçeklik Gözlükleri 50 TL'den satışa sunduklarını açıklayan Gani Güleç ve Mağaza Müdürü Hüseyin Güleç, ''Elimizde sınırlı sayıda bulunan 3D Sanal Gerçeklik Gözlükleri ilk 50 kişiye 50 TL'den satma kararı aldık. Dünyanın yeni ilgi alanı ve teknolojinin son gözdesi olan bu ürünü her gelir seviyesindeki vatandaşımız elde edebilsin diye böyle bir kampanya yapma kararı aldık'' açıklamasında bulundular.

32180913-2f5e-47e9-8580-7d1c69953d2f

3D SANAL GÖZLÜK NEDİR?

Sanal gerçeklik gözlüğü , günümüzde yaygın olan LED , LCD , Plazma gibi teknolojiler ile üretilmiş telefon, bilgisayar ve diğer birçok aygıtın ekran görüntüsünü daha gerçekçi göstermek, göz yanılmaları ( hileleri ) sayesinde görüntüyü daha gerçekçi olarak algılatmak için tasarlanmış teknolojik gözlüklerdir.

Bazen bir karton ve bir gözlük çerçevesi ile bazen de Oculus,LG,Samsung,Google,Sony gibi dünya devlerinin ürettiği Sanal Gerçeklik gözlükleri ile telefonlarımızda bir filmi izlerken , oyun oynarken veyahut televizyon ekranında 3D bir film seyrederken , izlenilen görüntüyü daha gerçekçi algılama sağlanabilir ve izlenilen şeylerden daha fazla zevk alınabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.