Sanat dünyası kokteylde buluştu

Sanat dünyası kokteylde buluştu

Türkiye'nin tek aktörlerden oluşan kulübü Actor Club, yeni yılın ilk kokteyline ev sahipliği yaptı. Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları, çalışanları ve yöneticileri ile birlikte Actor Club üyelerinin katıldığı etkinlik, unutulmaz anlara sahne oldu.

Actor Club, her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yılın ilk kokteylinde katılımcıları bir araya getirdi. Sahne Tozu Tiyatrosu oyuncuları, çalışanları ve yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte, duayen sanatçı Göksel Kortay onur konuğu oldu. Gecede katılımcılar, doyasıya eğlenerek hasret giderdi. Actor Club Başkanı Emre Turgut, konuşmasında heyecanını ve mutluluğunu paylaştı.

aw117723-04.jpg

"ACTOR CLUB; DÜNYA ÇAPINDA BİR KULÜP"

Sahne Tozu Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve Actor Club’un kurucusu Çağlar İşgören de, "Actor Club; dünya çapında bir kulüp. Shakespeare’in dediği gibi 'Bütün dünya bir sahnedir ve bizler birer oyuncuyuz. Bir kişi birçok rolü birden oynar.' Actor Club, dünya sahnesinde farklı sorumluluklar üstlenen ve büyük başarılar elde eden üyelerle dolu. Bugün itibariyle tiyatro sahnelerinde yer almayan; ancak iş dünyasında adını duyurmuş aktörler de aramıza katılıyor. Birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

aw117723-03.jpg

Duayen sanatçı Göksel Kortay da, tüm üyelere başarılı bir yıl dileyerek, Actor Club'un uzun yıllardır süren bu güzel birlikteliğinin devam etmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Actor Club'un gelecek planları arasında, kendi tesislerini kurma hayalinin de olduğunu değinen Kortay, bu hedefe ulaşmak için yapılan çalışmalara da vurgu yaptı.

aw117723-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.