Sanat Güneşi unutulmadı

Sanat Güneşi unutulmadı

Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz sanatçısı Zeki Müren, vefatının 26’ncı yıl dönümünde, Bodrum'da düzenlenen konserle anıldı. Antik Tiyatro'daki konseri, binlerce kişi izledi.

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı’na bağışlayan Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz sanatçısı Zeki Müren, vefatının 26’ncı yıl dönümünde, çok sevdiği Bodrum’da anıldı.

60 kişilik kadrosuyla C-Majör İş’ten Sesler Korosu sanatçıları yer aldığı gecede Klasik Türk Müziği’nin usta isimleri Melihat Gürses ve Çetin Körükçü’nün sahne aldı.

aw720669-04.jpg

Konseri Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tuğgeneral Engin Durak, Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş ile Genel Müdürü Banu Taşkın, Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, şehit ve gazi yakınları ile yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı.

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Tarık Pabuçcuğlu'nun sunduğu gecede Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı'nın tanıtım filmleri izlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.