Sanatın Bedeli, filminin çekimleri tamamlandı

Sanatın Bedeli, filminin çekimleri tamamlandı

Dünyaca Ünlü Kuaför Harun Cici’nin oynadığı Sanatın Bedeli filminin çekimleri tamamlandı.

Sanatın Bedeli, filminin çekimleri tamamlandı. Oyuncular düzenlenen yemekte bir araya gelerek setin bitişini kutladı.

Buca’da bir düğün salonunda bir araya gelen ekip keyifli, kahkaha dolu bir geceye imza attı. Toplumsal sorunların ele alındığı, İzmir’in tanıtımının ön plana çıktığı film sonrası hep birlikte kamera karşısına geçen ekip basının sorularını yanıtladı.

sanatin-bedeli-filminin-oyunculari-bir-araya-geldi.jpeg

Filmin yapımcısı BST Film Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Gönül, filmi kendi imkanlarıyla yaptığını söyledi. Filmin içeriğinden bahseden Gönül, “Herkes sosyal içerikli film yapamaz.Ancak yürekli insanlar böyle bir film yapabilir. Bizde bu manada alışılagelmişin dışında bir çalışma ortaya koyduk.Amacımız topluma yarar sağlamanın yanında İzmirimizin sanat hayatına katkı sağlamak. Bu filmde İzmir’i ön plana almak istedik. İzmir kültür sanat şehridir. Her ne kadar sanatın başkenti olsada yeterince değerlendirilmiyor. Şehrimizin sanat alanında çok daha ileride olması gerekir." dedi.

Yakında yeni film projelerine daha imza atacaklarına vurgu yapan Gönül," Güzel bir proje oldu. Oyuncularımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sanat için devam eden projelerimiz var. Erzurum ve Mardin’de sinema filmi çekeceğiz. Önce festivallere göndereceğiz ödül alırsak sinemayı düşünüyoruz. “ dedi.

6539f6c952e3e.jpeg

Dünyaca Ünlü Kuaför Harun Cici'de emeği geçenlere teşekkür ederek yakında Erzurum'da da yepyeni bir projeye başlayacaklarının müjdesini verdi. Filmin başrolünü sırtlayan Caner Atacan’da filmin yapımcısı Tahir Gönül’e teşekkür ederek "İnsan insanı getirirmiş. Bir kişi tanıdım 15 kişi getirdi. Bu artarak devam edecektir. Onun dışında İstanbul’dan geldim İzmir’e Buca’da film çektiğimiz set çok güzeldi. Herkes hakkıyla çalıştı. Tüm ekibe teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kadrosu zengin olan filmde Şehnaz Dilan İzzet Çivril, Adnan Karabacak, Kadir Su, Filiz Topçu gibi tanınmış simalar da var.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.