Sandal Beklediği Kanalizasyona Kavuşuyor

Sandal Beklediği Kanalizasyona Kavuşuyor

Sandal Mahallesi'nin yetersizlik çeken kanalizasyon çilesi bitiyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Sandal Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kanalizasyon çalışmasıyla, mahallede yaşanan yetersiz hat sıkıntısını ortadan kaldırıyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla mahallelerin dertlerine derman olmaya devam ediyor. MASKİ, Kula ilçesine bağlı Sandal Mahallesi’nin kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerinde hat döşeme işlemi gerçekleştiriyor. MASKİ’nin mahallede yürüttüğü çalışmalar tamamlandığında, Sandal Mahallesi sağlıklı altyapı kavuşmuş olacak.

“Yetersiz gelen hattımız tamamlanıyor”
MASKİ tarafından yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sandal Mahallesi sakinlerinden Kamil Göker, “Mahallemizde 10 yıl önce yapılan kanalizasyon hattımız yeterli değildi. Belli bir yere kadar yapılmıştı. Şimdi bu hatta ek yapılıyor. Çalışmalar çok iyi. Bu konuda bize yardımcı oldukları için Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza ve MASKİ’ye çok teşekkür ederiz” dedi.


Mahalleye sunulan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Sandal Mahalle Muhtarı Ramazan Dülger, “Mahallemizin yetersiz gelen kanalizasyon hattı çalışmamız şuan MASKİ tarafından devam ediyor. Bu çalışma için MASKİ’ye teşekkür ediyorum. Bunun dışında mahallemizde düğün salonumuzun boyası, tamiratı yapıldı. Bu hizmetler için de Kula Belediye Başkanım Hüseyin Tosun ve Büyükşehir Belediye Başkanım Cengiz Ergün’e sonsuz teşekkürlerimiz sunarım. Bu konuda emeği geçen daire başkanlarımın, encümen üyelerimin, işçi arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.