Sandal: Çocuklarımız hem eğlenecek hem öğrenecek

Sandal: Çocuklarımız hem eğlenecek hem öğrenecek

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Mansuroğlu Mahallesinde gençler ve çocukların gelişimi için hayata geçirdikleri Matematik ve Zeka Oyunları Parkına ilişkin bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, İzmir’in ilk Matematik ve Zeka Oyunları Parkı’nı Bayraklı’ya kazandırıyor.

gbyrxfowcaaabhg.jpg

Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, parkın bu ay içerisinde açılacağını duyurdu. Başkan Sandal, paylaşımında "Bayraklımıza değer katan projelerimizden biri olan, İzmir’in ilk Avrupa'nın en büyük ve tek Matematik ve Zeka Oyunları Parkı’nı Mansuroğlu Mahallemizde hayata geçirdik. Bu ay içinde açılışını yapacağımız parkımızda, çocuklarımız kendini geliştirecek, hem eğlenecek hem öğrenecek..." cümlelerine yer verdi.

gbyrxwxxkaexjy.jpg

Kendi de bir eğitimci olan Belediye Başkanı Serdar Sandal, çocuk ve gençlerin eğitimine verdiği önemi sık sık dile getirerek bu yönde çalışmalarla ilçede eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor.

gbysiugwyaaasmm.jpg

Bu ay içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacak park, Mansuroğlu Mahallesi’nde 17 bin 915 metrekarelik alanda hizmete açılacak.

izmirde-ilk-bayrakliya-kazandiriliyor-3.jpeg

Çocukların eğlenirken öğrenmeleri hedeflenen parkta 26 adet zeka oyunları ekipmanı ve dijital oyun birimleri montajı yapıldı. Çeşitli türlerde ağaç, çalı ve çiçekler kullanılarak peyzaj düzenlemesi gerçekleştirildi. Parkın içinde çeşitli etkinlikler ve dinlenme amaçlı da kullanılabilecek amfi alanı oluşturuldu. Modern görünümü, yürüyüş yolları, yeşili, oyun grupları ve kafeteryasıyla ‘Matematik ve Zeka Oyunları Parkı’ yepyeni bir cazibe alanına dönüştürüldü.

gbysildxkaatmj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.