Sandal duyurdu: 5 mahalleye yeni muhtarlık binası açılacak

Sandal duyurdu: 5 mahalleye yeni muhtarlık binası açılacak

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Gümüşpala'da vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Başkan Sandal, 5 mahalleye yeni muhtarlık binası açılacağını duyurdu.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Gümüşpala Mahallesinde, vatandaş ve esnafla bir araya gelerek sokağın nabzını tuttu.

gbjxud3weaetool.jpeg

Gümüşpala Mahalle Muhtarı ile vatandaş ve esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Serdar Sandal, Bayraklı'yı ortak akılla yönettiklerine dikkat çekti.

gbjxoewxwaabeor.jpeg

Gümüşpala Mahallesi ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşan Başkan Serdar Sandal, paylaşımına "Devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledim. Enerjimizi sokaktan, gücümüzü yurttaşlarımızdan alıyor, Bayraklımız için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" notunu düştü.

gbjxofkx0aashua.jpeg

Belediye Başkanı Sandal, öte yandan, yeni muhtarlık binalarının da açılışının yapılacağını duyurdu. Yamanlar, Şevket İnce, Tepekule, Bayraklı ve Osmangazi Mahallelerinde yeni muhtarlık binalarının açılışının yapılacağını açıklayan Başkan Sandal "15 Aralık Cuma günü, saat 15.00’te Osmangazi Muhtarlık Binası önündeki toplu açılış törenimize tüm halkımız davetlidir" cümleleri ile vatandaşlara çağrıda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.