Sandal: Vergiler için kanuni düzenlemeye ihtiyaç var

Sandal: Vergiler için kanuni düzenlemeye ihtiyaç var

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir Depremi sonrası orta hasar alan evlerden emlak vergisi alınmaması için hükümete çağrıda bulundu.

MEDYA EGE- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, katıldığı bir televizyon programında İzmir Depremi sonrası ortaya çıkan sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

baskan-sandal-dan-meclis-te-sert-sozler-milletin-anasini-aglattiniz-h110721-43f61.jpg

Orta hasar alan evlerin sahiplerinden hala emlak vergisi alındığını dile getiren Başkan Sandal, deprem sonrası yaşanan sorunların çözülmesi gerektiğini belirtti.

YASAL DÜZENLEMEYE İŞARET ETTİ

Başkan Sandal, hükümetin depremzedelerden emlak vergisi almaması gerektiğinin altını çizdi. Sandal şöyle konuştu; “Yetkililerden iki önemli iş istiyoruz. Biri; Hasar ve risk durumunu kanuni bir düzenle düzenlemeleri. Vatandaşın artık, ‘ben burada oturacak mıyım oturamayacak mıyım?’ dememesi gerekiyor. Vergiler için de kanuni düzenlemeye ihtiyaç var.”

fb27gwrqou-8bnwhnssmoa-001.webp

Sandal, son olarak “Depremde maddi ve manevi zarara uğrayan depremzedelerimizin bu sorunlarını çözmek, omuzlarındaki yükü bir nebze de olsa hafifletmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.