Saniyeler içinde kanamadan kurtulun

Saniyeler içinde kanamadan kurtulun

Hepimizin bildiği gibi kanama acil bir durumdur. Eğer vücuttaki kanın yüzde 20’si kaybedilirse hayati tehlike başlar.

Kan kaybı ne kadar çok olursa vücudun beslenmesi de o kadar azalır. Bu nedenle kanamalı bir hasta ile karşılaşıldığında hepimiz tedirgin oluruz. Buradan hareketle, pıhtılaşma sorunu olan hastaların bile kanamalarını saniyeler içinde durdurabilen Bloodstopper ve birçok yeni nesil medikal ürün, 25 Mart Pazar gününe kadar Avrasya’nın en büyük sağlık fuarı olan Expomed’de sergileniyor.

 

Medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin en büyük fuarı EXPOMED, 22 Mart Perşembe günü açıldı. Medikal sağlık sektöründeki son teknolojiler ile donatılmış ürünler ise fuarda büyük ilgi gördü.

 

Bloodstopper, kanama kontrolünde yüzyılın buluşu

T.C. Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olan ve çiçek açısından sonra ilk Türk ürünü olarak lanse edilen BloodStopper, Sağlık Acil durumlarda kullanılmak üzere hayat kurtaran teknoloji olarak karşımıza çıkıyor. Kanama kontrolünde yüzyılın buluşu olarak nitelendirilen BloodStopper, vücut dışı yaralanmalar, travmatik kesitler, diş operasyonları, spontane ya da cerrahi girişimler sonrası oluşan minör ve majör kanamaların kontrolünde kullanılıyor. Ambulanslar, acil servisler, ilkyardım merkezleri, hastaneler, itfaiyelerde rahatlıkla kullanılan ürünün öne çıkan en önemli özelliklerinden biri de bitkisel içerikte olması.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.