Şantajcı Fenomen Kardeşler Tutuklandı

Şantajcı Fenomen Kardeşler Tutuklandı

Şantajcı kardeşler! Böyle tuzağa düşürdüler

Şantajcı kardeşler! Böyle tuzağa düşürdüler Sosyal medya sitesi Instagram’da paylaştıkları fotoğraflarla üne kavuşan Jyoti ve Krian Matharoo kardeşlerin başı dertte. Kanada vatandaşı olan iki kardeş, aralarında zengin işadamlarının da bulunduğu kişilere şantaj yapmakla suçlanıyor. Nijerya’nın Lagos kentinde tutuklanan ve ardından mahkemeye çıkarılan Matharoo kardeşlerle ilgili şikayette bulunan isim ise Femi Otedola. Ülkenin önde gelen iş adamlarından Otedalo’nun, karısını Matharoo kardeşlerle aldattığı ve durumun sızdırılmasıyla tehdit edildiği ifade ediliyor.

Nijeryalı yetkililerden alınan bilgilere göre Instagram’da yaklaşık 50 bin takipçisi bulunan iki kadın, çoğunluğu Afrika kökenli olan 274 kişiye şantaj yapmış. Politikacılardan, iş adamlarına kadar birçok kişiyle beraber olan kardeşler, bu kişilerin görüntülerini, kendilerine ait internet sitesinde yayınlamakla tehdit ediyor. Kanada merkezli City News’un haberine göre Matharoo’ların el konulan bilgisayar ve telefonlarında söz konusu kişiler ait görüntülere ulaşıldı.

Birbirinden lüks otellerde tatil yapan, dünyanın bir ucundan diğerine seyahat eden iki kadının finansmanı nasıl sağladıkları da bu olayla ortaya çıkmış oldu. Bir dönem Kardashian’lara özendikleri de iddia edilen kardeşler, 26 Ocak’ta ikinci kez hakim karşısına çıkacak.

2-020.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.