Sarıgül'den İlk Açıklama

Sarıgül'den İlk Açıklama

Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırılmasının ardından ilk defa açıklama yaptı.

İstanbul'dan Sivas'a gitmek için Türk Hava Yolları uçağına binen Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre sabah saat 05.00'da Atatürk Havalimanı'nda Sivas'a gitmek için THY'nın TK 2658 sefer sayılı uçağına binen Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kalkış öncesi aniden rahatsızlandı. Göğüs ağrısı şikayetinin bulunduğu Sarıgül'e ilk müdahaleyi kabin ekibi yaparken, uçağa sağlık ekibi çağırıldı. Sarıgül daha sonra uçaktan indirilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı.


SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
Mustafa Sarıgül'ün sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Mustafa Sarıgül’ün yeğeni Murat Sarıgül, hurriyet.com.tr’nin sorusu üzerine “Bu sabah, bayram ziyaretleri için Erzincan, Sivas, Kastamonu gibi yerlere gidecekti. Ancak gribal enfeksiyona bağlı mide bulantısı nedeni ile hastaneye gidildi. Şimdi Etiler’de bir hastanede. Şu anda durumu iyi istirahat ediyor” dedi.


MUSTAFA SARIGÜL DE AÇIKLAMA YAPTI

Mustafa Sarıgül Twitter üzerinden sağlığı ile ilgili bir açıklama yaptı. Sarıgül'ün mesajı şöyle: "Sivas üzerinden İstanbul yolculuğumuz sırasında üst solunum yolları enfeksiyonu ve ufak bir tansiyon düşüklüğü sebebiyle hastaneye ulaştırıldık. Şu an sağlık durumumuz gayet iyidir. Tüm dostlara teşekkür ederiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.