Şarkılar da olmasa bomba gibi geliyor

Şarkılar da olmasa bomba gibi geliyor

Ünlü sanatçı Meryem Sevilen 2021 yılına damgasını vuracak bomba bir eserle sevenleriyle buluşacak.

Yakın bir tarihte “Şarkılar da Olmasa” eseriyle adından sıkça söz ettirecek olan Sevilen, klip çalışmalarının bitmek üzere olduğunu belirtti. 

Aslen Diyarbakırlı olan Meryem Sevilen 5 yıldır profesyonel şekilde müzikle uğraşıyor. 30 yaşındaki sanatçının hayatı müzikten ve yazdığı şarkılardan ibarettir. “Müziksiz bir hayat düşünemiyorum, sanatçı kendisi de üretmelidir. Ben ilham geldiği zaman şarkı sözleri de yazıyorum ve beste yapıyorum” diyerek üretmenin ve emeğin öneminden bahsetti. 

img_20210113_103700_541.jpg

Çekimleri devam eden klip çalışması ile bomba gibi geliyoruz diyen Sevilen “Şarkılar da olmasa” isimli eserini sevenlerine takdim edecek. Meryem Sevilen klibi hakkında Medya Ege’ye bunları anlattı: 

“Şarkılar da Olmasa şarkısının klibi en güzel slow şarkıların önüne geçecek diye düşünüyorum. Bu klip için çok emek verildi. Çok güvendiğim bir çalışmadır, çok fazla ses getireceğine inanıyorum. Pandemi sürecinde çok çalıştık ve çok emek verdik. Her bir detayı en ince  ayrıntınsa kadar düşünerek  en güzel haliyle dinleyicilerimize çekilecek olan klibimizle  sunmaya çalışacağız. Umarım beğenilir ve sevilir... 

img_20210113_103705_434.jpg

Bunların yanı sıra konserler için de hazırlanıyoruz. Avrupa’dan yoğun istek var. Pandemi olmasına rağmen mekanlardan da istekler geliyor. Hayatımız eski haline gelir gelmez yeni işler için kapıları açacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.