Sarnıç Toplum Merkezi, Gaziemirlilerin hayatına dokundu

Sarnıç Toplum Merkezi, Gaziemirlilerin hayatına dokundu

Birinci yılını dolduran Gaziemir Belediyesi Sarnıç Toplum Merkezi , Gaziemirli vatandaşlara yeni bir bakış açısı sunuyor.

MEDYA EGE – Gaziemir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yılın temmuz ayında açılan Sarnıç Toplum Merkezi birinci yılını doldurdu.

Belediye sosyal medya hesabından merkezde eğitim alan Gaziemirlilerin görüşlerine yer verildi. “Sarnıç Toplum Merkezimiz bugün dolu dolu 1 yılı geride bıraktı. Her yaştan Gaziemirlinin yararlandığı merkezimiz, Sarnıç'ın gülen yüzü oldu. Nice yaşlara...” notuyla paylaşılan videoda görüşlerini paylaşan vatandaşlar, merkezdeki derslerin hayatlarında olumlu yönde gelişmeler yarattığını dile getirdi.

stm-foto-2.jpg

Gaziemir Belediyesi’nin, toplumun demografik, ekonomik ve sosyal nedenlerle ortaya çıkan karşılanmamış gereksinimlerinin tespit edilmesi ve bu sosyal sorunlara çözüm üretmek amacıyla hayata geçirdiği Sarnıç Toplum Merkezinde, toplumun her kesimi için hizmet sunuluyor. Merkezde, verilen eğitimler, düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetler, sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı olan bireylerin eğitim seviyelerinin ve kültürel gelişimlerinin artması sağlıyor. Sosyal uyumu sağlamak amacıyla verilen hizmetlerle, yurttaşların kültürel gelişimlerine katkı sağlanıyor.

Merkezde görev yapan ekipler düzenli olarak saha taraması yaparak yurttaşların sorunlarını tespit ediyor ve bu sorunlara karşı çözümler üretiyor. Ev ziyaretleri yapan ekipler, elde ettikleri veriler ışığında toplumun ihtiyaçlarını belirleyerek ve kentin ihtiyaçlarına ilişkin sosyal projeler geliştiriyor.

sarnic-toplum-merkezi-ne-kirmizi-bayrak-1670111382.jpg

Öte yandan merkez, geçtiğimiz yılın Aralık ayında Engelsiz İzmir Kırmızı Bayrak Komisyonu’nun değerlendirmeleri sonucunda Kırmızı Bayrak almaya hak kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.