Saruhanlı’ya Yeni Gasilhane Geliyor 

Saruhanlı’ya Yeni Gasilhane Geliyor 

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, 17 ilçede mezarlıkların temizliği, bakım ve onarımı için başlattığı yoğun çalışma, Saruhanlı ilçesiyle devam etti. 

İlçede incelemelerde bulunan daire başkanlığı ekipleri, ilçeye yeni bir gasilhane kazandırmak için de yer baktı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya ile birlikte Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. İlçe mezarlığında incelemelerde bulunan Çakır ve Kaya, ilçede yeni yapılacak olan gasilhane binası için yer baktı. İlçede gasilhane işlemlerinin camide yapıldığını belirten Daire Başkanı Serpil Çakır, yeni kazandırılacak olan gasilhane binasıyla birlikte vatandaşlara önemli bir kolaylık sağlanacağını ifade etti.

Mezarlık Yollarına Beton Atılacak

İlçe mezarlığında incelemelerde de bulunulan ziyarette, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürlüğü tarafından mezarlık ara yollarına atılacak betonlar için ölçümler yapıldı. Kısa sürede çalışmaların başlayacağını belirten Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya, vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını ziyarete gelirken çamurdan muzdarip olduğunu, beton atma çalışmasıyla bunun son bulacağını ifade etti. Ayrıca ilçe mezarlığında mezarlık duvarları olmayan alanların da tespiti yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 17 ilçeye eşit hizmet prensibini kendilerine ilke ettiklerini belirten Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, tüm mezarlıkların fiziki koşullarının iyileştirilmesi için yoğun bir mesai içinde olduklarını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.