Satranç Şampiyonu Destek Bekliyor

Satranç Şampiyonu Destek Bekliyor

Dünya Yaş Grupları Satranç Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

8 Yaş Kızlar Türkiye Şampiyonu Elif Ecrin Mirazlı Brezilya’nın Paços De Caldas kentinde 21-31 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Yaş Grupları Satranç Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. İzmirli sporcu dünya şampiyonu olmak istediğini söylüyor ve çoğu zaman Karşıyaka’da bulunan Satranç Evi Kafe’de büyük ağabeyleriyle maç yapıyor. Elif Ecrin kendi yaş grubundaki sporcularla turnuva oynamak yerine büyüklerin girdiği turnuvalara katılıyor. Kendine dünyada en iyi kadın sporcu olarak kabul edilen Judit Polgar’ı örnek aldığını söyleyen küçük sporcu dünya şampiyonasına ailesi ve antrenörüyle birlikte gitmek istiyor.

Türkiye Satranç Federasyonu Elif Ecrin'in tüm masraflarını karşılıyor. Ancak ailesi de orada bulunmak istediği için ailenin masraflarının karşılanması konusunda Elif Ecrin'in ailesi iş dünyasından destek bekliyor.

Ailesi, çocukları için her türlü fedakarlığı yaptıklarını ama seyahat ve konaklama masraflarının kendilerini aştığını söylüyor. Bu konuda İzmirli iş adamlarından ve eğitimcilerden yardım istediklerini belirtiyor.

unnamed-316.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum