Satrancın şampiyonları İzmir'den çıkacak

Satrancın şampiyonları İzmir'den çıkacak

İzmir’de satrançtaki yetenekli çocukları keşfedip, burs verip profesyonel olarak yetiştirmek üzere bir satranç turnuvası düzenlenecek.

Satrançta bir çok defa Türkiye şampiyonu olan aynı zamanda 2018 Türkiye Kupası'nın da sahibi ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü satranç takımının ikinci kaptanı olan Fethi Apaydın tarafından genç yaştaki yetenekli sporcuları keşfetmek ve profesyonel satranç eğitimi vermek üzerine 6-7 Ekim 2018 tarihleridne satranç turnuvası düzenlenecek.


Turnuva boyunca küçük sporcular başlarında antrenör ekibiyle yarışarak, kuralları yerinde uzmanlardan öğrenecekler. Hem turnuva hem eğitim hem de sporcu gözlemlemesi yapılarak turnuva sonunda, gözlemlenen sporcularla ilgili velilere tek tek bilgilendirme yapılacaktır. 

Turnuva boyunca çocuklarını bekleyen velilere Yazar Canan Çam tarafından  “Ailelerin bilimsel ve güncel yol haritası" konulu seminer verilecektir.

Öğrenmek artık daha kolay! Konusuyla Norofix Bilişsel Gelişim Semineri gerçekleşecektir.

Turnuva sonunda sporculara Türkiye’nin ilk büyük ustası, Mucize Hamleler kitabının yazarı GM Kıvanç Haznedaroğlu imza günü ve 2018 Türkiye kupası kazananı FM Fethi Apaydın çoklu gösteri maçı yapılacaktır.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.