Saygılı'dan Özel'e 'yapay zeka' çıkışı: Kötü ve şaibeli yönetimlerinin itirafı!

Saygılı'dan Özel'e 'yapay zeka' çıkışı: Kötü ve şaibeli yönetimlerinin itirafı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP Lideri Özgür Özel'in 'yapay zeka' söylemlerine karşı, "Kötü ve şaibeli yönetimlerinin itirafı" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yerel seçim takviminin son virajına girilirken önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında, CHP’nin söylemlerini de hedef alan Saygılı, sandık yaklaştıkça, büyük gaflara imza attıklarını söyledi. Başkan Saygılı; “Genel Başkanları Özel; yapay zekaya sorarak yolsuzluk şikâyeti tespit ettiklerini; adaylarına “Doğru-Dürüst’ sloganını bulduklarını söylüyor. Kendi yönettikleri şehrin sorunlarını ve adaylarını yapay zekaya sormaları bir yana; bu tamamen kötü ve şaibeli yönetimlerinin itirafıdır” dedi.

1.jpg

SOYER, KOCAOĞLU DÜRÜST DEĞİL MİYDİ?

CHP’nin İzmir’de aday ve slogan belirlerken yapay zekaya sordukları soruların doğru olduğunu ama aldıkları yanıtların kendilerini işaret ettiğini göremediklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, konuya ilişkin şunları söyledi;

“Halka sorulası gerekeni, yapay zekaya sormuşlar. Hadi sordular, yapay zekâ mucizesini yok sayacak değiliz. Ama; aldıkları yolsuzluk şikâyeti olan yerlerle ilgili yanıtları hiç üstlerine alınmadan açıklama yapıyorlar. Maharetmiş gibi de “doğru-dürüst” sloganını buna göre belirlediklerini söylüyorlar. Şaka gibi gerçekten. Bu ne demek? Kendilerinin İzmir’i, Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Cemil Tugay’ın son 5 yıl Karşıyaka’yı yönettiği yerde ‘yolsuzluk’ şikâyeti var demek. Doğru, Dürüst tarifine kendileri yüzünden ihtiyaç duymuşlar demek. Bu ne demek? Tugay’ın selefi Tunç Soyer, daha önceki başkanları Aziz Kocaoğlu ‘doğru-dürüst değildi’ demek. CHP’nin İzmir’de aynaya bakma alışkanlığı zaten hiç yoktu; yapay zekâ onlara acı gerçeği sunmuş, bu kez de üstlerine hiç alınmamışlar.”

2.jpg

SOYER’İN YAPAMADIKLARI, DAĞ’IN VAAT ETTİKLERİ OLMASAYDI…

CHP Büyükşehir Adayı Cemil Tugay’ın iz sürdüğünü, özgün ve somut vaatler yerine taklidi tercih ettiğini vurgulayan İl Başkanı Bilal Saygılı; “Tunç Soyer’in yapamadıkları ve yanlışları ile Adayımız Hamza Dağ’ın ayakları yere basan vaat ve projeleri olmasaydı ne söyleyecekti merak ediyoruz. Adayları Tugay; 90 dakika uygulaması, trafik sorunu çözümleri, battı çıktılar, kavşaklar, su indirimi, kütüphaneler gibi birçok konuda ya mevcut başkanlarının yapamadığını ya da adayımız Dağ’ın verdiği sözlerin, ortaya koyduğu vizyonun peşinden gidiyor. Ya eleştiriyor ya da tekrar ediyor. Ya değerler siyaseti yaparak prim yapmaya çalışıyor ya da yine tekrar ediyor! Şehirler, başkanlarının ufku kadar gelişir. Tugay’ın ufku, bizim söylediklerimizin izinden gitmekten ibaret. Ufku olmayanın bu şehre hiçbir faydası olamaz. Sandığa gitmemize sayılı günler kaldı. İzmir’e sunabildikleri bu. CHP’li ve kararsız olan vatandaşlarımıza sesleniyorum; İzmir’i bu zihniyetin eline bir 5 yıl daha bırakacak mıyız? Kaybolan yıllara yılları mı ekleyeceğiz, yoksa gerçek hizmeti, gerçek belediyeciliği mi tercih edeceğiz! İşte 31 Mart’ta bu seçimi yapacağız. İnanıyorum ki; artık bizimle yol yürüyeceksiniz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.