Saylan: “Egeli Çiftçinin Sesine Kulak Veriyoruz”

Saylan: “Egeli Çiftçinin Sesine Kulak Veriyoruz”

Tolga Saylan, İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’ü kutladı. Ege Bölgesi’ne özel önem verdikleri dile getiren Saylan, çiftçilerin sesine kulak vererek onların beklentilerine uygun üretim gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Erkunt Traktör’ün CEO’su Tolga Saylan, İzmir'in kurtuluşu dolayısıyla yaptığı ve Egeli çiftçilerin durumuna da değindiği açıklamasına şöyle devam etti: “Mevcut ürün yelpazemize baktığımız zaman tüm ürünlerin tasarlanma ve üretim süreçlerinde kullanıcılarımızı merkeze koyarak ilerlediğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Yola çıktığımız ilk günden bu yana çiftçilerle gece gündüz demeden zaman geçirmeye özen gösteriyoruz. Onların beklentilerini, sürüş deneyimlerini ve sahada karşılaştıkları zorlukları gözlemleyerek çiftçilerin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilecek ürünler üretme gayreti içindeyiz. Tüm bu gayretlerin sonucunda bugün 160 ayrı modelden oluşan ürün yelpazemiz ile tam kapasite hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.

tolga-saylan.jpeg

Sahadan gelen geribildirimleri toplarken, dünyada yaşanan teknolojik gelişmeleri de çok yakından takip ediyoruz. Bunun sonucunda hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlardaki model sayımızda ciddi bir artış gerçekleşti. Ülkemizin coğrafi koşullarına uygun olmayan, çok pahalı ve giderleri çok yüksek traktör üretmek yerine, teknolojiyi ihtiyaca göre tasarladık. Ege’de bunun yaşayan bir örneğini görebiliriz; Meyveci ve Kısmet Ailesi, bölge çiftçisinin talepleri doğrultusunda tasarlandı ve bugün baktığımızda, bu traktörler Egeli çiftçinin en çok tercih ettiği ürünlerimizin başında geliyor.

Hepimizin bildiği gibi potansiyel olarak Ege Bölgesi, tarımın en önemli üretim alanlarından biridir. Erkunt olarak bu bölgeyi ve çiftçilerin değişen/gelişen taleplerini yakından takip ediyoruz. Bayi ve servis teşkilatlarımız bölgede çok aktif çalışıyor. Özellikle bayi teşkilatımız hızla büyümeye devam edip güçlenirken, gelen talepler doğrultusunda yeni bayi adayları ile yapılan görüşmeler titizlikle değerlendiriliyor”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.