SBK Holding çalışanları Haluk Levent’in şarkılarıyla eğlendi!

SBK Holding çalışanları Haluk Levent’in şarkılarıyla eğlendi!

SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve SBK Vakfı Kurucusu Sezgin Baran Korkmaz, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm çalışanlarıyla yeni yılı coşkuyla kutladı.

Haluk Levent'in sahne aldığı gecenin sonlarına doğru başarı dolu geçen 2019 yılını görkemli bir etkinlikle uğurlayan SBK çalışanları 2020 yılı içinde pasta keserek yeni yıl coşkusunu da hep birlikte yaşadılar. 

Önce sürpriz düet, sonra sürpriz çekiliş

Performansı esnasında Sezgin Baran Korkmaz'ı sahneye davet eden sanatçı Haluk Levent, AHBAP platformuna verdiği koşulsuz desteklerden ötürü kendisine teşekkür etti. Birlikte yaptıkları düetle etkinlik alanındaki coşkuyu ikiye katlayan ikiliden iş adamı Korkmaz'ın flüt performansı hayranlıkla izlenirken sanatçı Haluk Levent "çok yoğun tempoda çalışmadığınızı bilsem sizi orkestırama davet etmek isterdim. Hayran kaldım..." diyerek herkesi tebessüm ettirdi.

SBK Holding bünyesinde yer alan on iki firmadan yaklaşık bin çalışanın katlıdığı eğlence dolu gecede sürpriz birde çekiliş yapıldı. Noter huzurundaki çekilişte şirket çalışanlarından 1 kişiye BMV 3.20, 5 adet Iphone 11, 5 kişiye 2 kişilik 1 hafta Uludağ tatili, 5 kişiye 2 kişilik 3 günlük Kars tatili, 10 kişiye 2 kişilik 1 hafta Bodrum Duja Otel’de tatil hediye edildi.

Sbk'ya özel teşekkür

Finalde şirket yöneticisi Av.Görkem Gökçe ile kuliste basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Haluk Levent; "AHBAP olarak kim bize hayırseverlik yapıyorsa, kim yardıma ihtiyacı olana koşuyorsa bizde onlara konser sözü veriyoruz. SBK Holding bünyesindeki tüm dostlara huzurlarınızda bir kez daha  teşekkür ediyorum. AHBAP'ın bir çok cağrısına canı gönülden ve karşılıksız yanıt verdiler. Bende kendilerine bir konser sözü vermiştim. Sözümü tutarak bu güzel gecede hiç bir ücret almadan sahne aldım. Hepsiyle gurur duyuyorum. Yüreği iyilik dolu, kalbi iyilik için atan SBK çalışanları ile birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum" derken Av. Gökçe'de kendisine; "Haluk Levent çok kıymetli bir sanatçı ve hayırseverliği ile son dönemde dikkatimizi çeken sanatçıların başında geliyor. Bizim yapmaya çalıştığımız şeyler sadece çorbada tuz olabilecek cinsten şeyler. SBK Holding ve SBK Vakfı olarak iyilik adına atılan adımları desteklemeye devam edeceğiz." İfadeleriyle karşılık verdi.

Öte yandan en son verdiği Bakü konserinin amacının  Sura Nadirova'ya destek olmak olduğunun altını çizen Haluk Levent; "Şimdi kendisi İstanbul'da Medipol hastanesinde yatıyor. Haftaya ilik nakli olacak. Bakü'de onun için konser verdik, çünkü kızımız Azerbeycan'lı ve biz onun için Bakü'deki dostlarımızı konserimize çağırdık. Tüm geliride hastaneye başladık ve Sura bi aksilik olmazsa ayın on yedisinde ameliyat olacak. Başta SBK Holding ve SBK Vakfı olmak üzere destek olan, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." diyerek herkesten Sura için dua istedi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.