Seçim kampanyasını bisikletle yürütüyor!

Seçim kampanyasını bisikletle yürütüyor!

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde yaşayan muhtar adayı emekli iktisatçı ve eğitimci 57 yaşındaki Fadime Özkan Aydar, seçim çalışmalarını bisikletle yürütüyor.

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde oturan kadın muhtar adayı emekli iktisatçı ve eğitimci 57 yaşındaki Fadime Özkan Aydar, her gün mahallede evlerin kapısını çalarak vatandaşlarla buluşuyor. Bisikletin arkasında, ‘Mahallemi seviyorum. Hizmet için geliyorum” diye yazılı bulunan afiş, vatandaşlarda heyecan uyandırıyor.

Yalı Mahallesi’nde 5 Haziran 2022 tarihinde yenilenecek muhtarlık seçimlerinde bisikletiyle sokak sokak dolaşarak vatandaşlardan oy isteyen Aydar, “Hem çevreye hem de sağlığıma olumlu katkıları dolayısıyla sürekli olarak kullandığım bisikletimin pedalını bu kez de seçim kapmayası için çevireceğim.’ dedi.

2-1.jpg

Hizmet için yola çıktığını dile getiren Aydar, “Yalı Mahallesi muhtarlığına talip oldum. Hizmet için yola çıktım. Tüm vaatlerimi gerçekleştirme sözü veriyorum. Bisikletli kampanyama vatandaşlardan çok olumlu tepkiler alıyorum. Hem sağlığım için, hem de vatandaşlardan oy almak için pedal çeviriyorum. Bu sayede sportmen bir muhtar olarak yorulmadan çalışacağım. Bu süreçte vatandaşların özel dertlerini, sorunlarını dinliyor, not alıyorum. Çocukların “muhtar teyzesi”, gençlerin “muhtar ablası”, tonton yaşlıların “muhtar kızları”, orta yaşlıların “muhtar dostu” olmak ve çözüm odaklı hizmet yapmak için adayım.”

TUNÇ SOYER’İ ÖRNEK ALDI

Vaatlerinden de söz eden Aydar, “Muhtarlık sosyal medya sayfası oluşturacağım. Sosyal yardımların vatandaşlarımıza incitmeden ulaştırılmasını sağlayacağım. Sivrisinek ve haşere için zamanında ilaçlama yapılmasına çaba göstereceğim. Karanlık sokak kalmaması için ilgili kurumlarla temas yapacağım. Vatandaşlarla sık sık buluşma günleri düzenleyip sorunlara çare arayacağım. Sağlık ve çevre konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla toplantı ve seminerler düzenleyeceğim.” dedi.

1-1.jpg

Aydar, muhtar seçilmesi halinde tıpkı Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, makamına giderken ulaşımını bisikletle sağladığı gibi, kendisinin de muhtarlık ofisine bisikletle gidip geleceğini söyledi.

Yalı Mahallesinde yapılacak seçimlerde şu anda üçü kadın olmak üzere altı aday yarışacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.