Seçkin dikkat çekti!

Seçkin dikkat çekti!

Simge, Sibel Can, Hande Ataizi, Nil Karaibrahimgil, Ebru Gündeş ve Ajda Pekkan gibi bir çok ünlü ismin vazgeçilmez makyaj artisti Seçkin, müzik dünyasında dikkat çekti…

Geçtiğimiz yıl çıkardığı ve büyük beğeni toplayan Yokuş isimli şarkısının ardından ikinci projesi “Yalnızlık Kader Değil” ile dinleyicileri selamlayan Seçkin, müzikteki varlığını daha uzun yıllar sürdüreceğe benziyor.

Sahne ve gösteri dünyasının yakından tanıdığı makyaj artisti Seçkin, müzikte iddiasını sürdürüyor. Geçen yıl çıkardığı ve ilk dinleyişte dillere dolanan Yokuş adını verdiği şarkısının ardından  ikincini projesi “Yalnızlık Kader Değil” ile müzik severlerle buluşan Seçkin hem şarkıları hem yakışıklılığıyla genç kızları kendisine hayran bırakıyor.  

Sözü ve müziğinde Alper Narman & Onur Özdemir’in, düzenlemesinde Osman Çetin’in imzası olan “Yalnızlık Kader Değil”in klibini ise Gülşen Aybaba çekti.

Birçok şarkıcı ve oyuncunun vazgeçilmezi Seçkin “Makyaj çok severek yaptığım bir iş. Ama müzik gerçekten çocukluğumdan beri hayalim olan meslekti. Çocukluğumdan beri tutkulu bir müzikseverdim zaten. Şarkılar söyler, söz ve besteler yapar, sürekli müzik dinlerdim. Bir gün single çıkarıp, profesyonel olarak müziğe adım atmak hep istediğim bir şeydi. Yani müziğin hayatıma girmesinin başlıca sebebi benim. Yokuş dillere dolandı şimdi de “Yalnızlık Kader Değil”... Ben de tutkumun arkasından gitmeye devam ediyorum” cümleleriyle müzikle olan ilişkisini özetlerken iki mesleğini de yapmaya devam edeceğini vurguluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.