SEÇTİĞİNİZ RENGİ ENERJİNİZ BELİRLEYECEK

SEÇTİĞİNİZ RENGİ ENERJİNİZ BELİRLEYECEK

Tüm zamanların ses getirmeye aday kitaplarından biri olan Ruhlarınız Hatırlayacak, Enis Timuçin imzasıyla Timen Yayınları'ndan okuyucuyla buluştu.

"RENGİNİ SEÇ" konseptiyle yedi farklı renkte Ruhlarınız Hatırlayacak kitabını piyasaya sürdüklerini belirten kitabın yazarı Enis Timuçin, “Bu çarpıcı eserde, son yaratım olan kadının asırlar boyu gizlenen sırrı ve bu gerçeğin bastırılmasının tarih boyunca insanoğlunu sürüklediği durum, dünyada ilk defa bu denli çarpıcı bir şekilde gözler önüne serilmiştir. Soluksuz okuyacağınız bu eserde, erkek ve kadının yaratım esaslarında gizlenmiş olan sırları, şeytanın Hz. Adem’e aslında neden secde etmediği, kadın yaratılırken melekler dahil hiçbir varlığın neden buna şahit ettirilmediği, Hz. Adem ile Hz. Havva’nın yaratıldıkları cennetin kimin içine yerleştirildiği, rüyada aslında neler yaşadığımız ve rüyalarımıza nasıl müdahale edebileceğimiz, Kaderimiz ve Mutlak Ölüm tarihimiz değiştirilebilir mi, Reenkarnasyon var mıdır ve Deja-vu gerçekte nedir, Ruh eşimizi 15 günde nasıl tespit edebiliriz, enerji kaynağımız nereden gelir ve enerji kaybına yol açmayan cinsel ilişki mümkün mü, önümüzdeki yüzyıl içerisinde bizleri bekleyen teknolojik gelişmeler nelerdir, yiyip içtiklerimizle beden, karakter ve psikolojimizi nasıl dizayn edebiliriz gibi merak edilen ama bugüne kadar cevaplanamamış pek çok surunun yanıtını bu kitapta bulacaksınız.” dedi

Timuçin; “Bu bir kitap değil, ben de bir yazar değilim; çünkü bu sizi kendi gerçekliğinize davet eden bir realitedir.’’

Ruhlarınız Hatırlayacak kitabının kitap olmadığını kendisinin de bir yazar olmadığını açıklayan Timuçin, “Evet, bu kitap bir manifestodur. Dünyanın erkek egemen bir düzenle yok oluşuna seyirci kalınmaması için öncelikle tüm kadınları ve de tüm insanları dişil gücün uyanışına çağıran bir sesleniştir adeta. Bu kitap ruhlarımızın özde bildiği ama bir türlü hatırlayamadığı varoluşsal meseleleri tüm gerçekliğiyle gözler önüne seren bir kılavuzdur. Henüz yayınlanmadan yankısı duyulan ve var olan çarpık düzene bilginin gücüyle karşılık veren bu eşsiz hazineyi okuduktan sonra bir daha asla olaylara aynı gözle bakamayacaksınız. Kadınlar uyanmadığı sürece insanlık gerçek anlamda uyanamayacak ve değişim, ancak dönüşümün merkezi ve son yaratım olan kadınların birleşmesi ve insanlık yolunda mücadele etmesiyle mümkün olacaktır. Her şey asıl şimdi başlıyor!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.