Seda Sayan Acımadı 41 Yıllık İşletmeyi Kapattırdı

Seda Sayan Acımadı 41 Yıllık İşletmeyi Kapattırdı

Seda Sayan Etiler'in ünlü mekanına kilit vurdurdu

İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü 'Etiler Şamdan' işletme hayatına son verdi. Uzun süredir kira alamadığı işletmeye tahliye kararı çıkarttıran mekanın mülk sahibi Seda Sayan, önceki gece mekanı boşalttırdı.

Bir süredir hastanede tedavi gören 'Etiler Şamdan'ın işletme sahibi Mehmet Tuna ile Seda Sayan, uzun süredir kira ödenmediği için karşı karşıya gelmişti. Sayan, sosyal medyada da yer bulan mekanın tahliye edilmesiyle ilgili olarak avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı.

Sözcü'de yer alan habere göre; kira sözleşmesinin 5 yıllık olup 2015 yılının Ekim ayında sona erdiğini belirten Sayan, Nispetiye Caddesi'nde kiraların en az 40-50 bin dolar olduğunu ancak Şamdan'ın kırası için işletme sahibiyle kuru 1,60 olarak sabitlediklerini açıkladı.

Buna rağmen 2016 yılının haziran ayından bu yana kira ödenmediğini belirten Sayan, Mehmet Tuna'nın taahhüdü yerine getirmediği için iki ayrı mahkemeden aldıkları tahliye kararını hayata geçirdiklerini vurguladı.

Bu arada Seda Sayan'ın tüm mülklerinin işletmesini bir süredir oğlu Oğulcan Engin yapıyor. Önceki akşam yapılan tahliye işleminde de Oğulcan Engin'in hazır bulunduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.