Seda Sayan, Günay Restaurant'da sahne aldı!

Seda Sayan, Günay Restaurant'da sahne aldı!

Seda Sayan Türk Sanat Müziği, Türkçe Pop, Halk Müziği ve Arabesk şarkılardan oluşan geniş repertuvarıyla da kendisini dinlemeye gelenleri mest etti.

Kendisini dinlemeye gelen ünlü isimler arasında Enis Arıkan, Hazal Ergüçlü, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı, Eren Yorulmazer, Onur Büyüktopçu, Umut Açıkgöz, Murat Kurşun, Sitare Akdilek, Atilla Karat  Sibel Barış ve oğlu Oğulcan Engin gibi sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri vardı. Masa masa gezen Seda Sayan hiç bir hayranının fotoğraf isteğini geri çevirmedi.

Ezgi’nin düğününde sahnedeyim…

Sahne’den kendini izleyenler arasında bulunan Ezgi Mola ve erkek arkadaşı Mustafa Aksakallı ya sizi çok seviyorum ve Allah nazardan korusun sizi diyerek seslenen Seda Sayan “Düğününüzde ben sahne alacağım söz veriyorum.” dedi.

Beni Onur Yaktı…

Tv8'in sevilen yemek yarışması yemekteyiz' in geçtiğimiz sezon sunucusu Onur Büyüktopçu' da programı devrettiği Seda Sayan’ı izleyenler arasındaydı. Hafta içi her gün çekim yapıp ardından O Ses Türkiye çekimlerine koşturduğunu anlatan Seda Sayan “Benim ki güzel ve keyifli yorgunluk. Beni Onur yaktı ! Bırakmasaydı programı ben ne güzel sadece O Ses Türkiye ‘yi çekiyor sonrasında dinleniyor olacaktım.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.