Sedat Peker, 'Emperyalist Güçlerin Oyunu!'

Sedat Peker, 'Emperyalist Güçlerin Oyunu!'

Azerbaycan’da düşük ücretler bahane gösterilerek protestolar başlamış ve ülke içinde karışıklıklar yaşanmıştı. Polis ve protestocuların sık sık karşı karşıya geldiği yüzlerce kişi gözaltına alındı.

 Sedat Peker bugün sosyal medya hesaplarından konuyla alakalı bir açıklama yayınladı. Peker yaptığı açıklamasında Azerbaycan’daki olayların ülkeyi karıştırmak isteyen emperyalist güçler tarafından yapıldığını belirterek “Bu olaylar Azerbaycan’ın gezi olaylarıdır” dedi. Peker iyi niyetle hakkını aramak için yola çıkanların bahane edildiğini öne sürdü ve “Hak aramak için yola çıktığını söyleyen saf kardeşlerimiz, bu yalana inanmaya devam ederseniz yarın hak arayacağınız bir ülkenizin bile kalmayacağını emperyalistlerin oyuncağı olacağınızı göremiyor musunuz?” ifadelerini kullandı.

Ünlü iş insanı açıklamasını tüm Azerbaycan’a seslenerek “Tarihte DIFAI teşkilatını kurup vatan savunmasını yapan GENCELİ MİLLİYETCİLERLE beraber tüm dünyadaki TÜRK MİLLİYETCİLERİ hem AZERBAYCAN DEVLETİ’ni hem de tesbihin imamesi durumundaki CUMHURBAŞKANI İLHAM ALİYEV’i ölümüne koruyacaklardır” sözleriyle bitirdi. 

İşte Sedat Peker’in O Açıklaması;

Kıymetli dostlarım,

Emperyalizmin zalimliğine karşı direnen şanlı ülkemize destek veren KARDEŞ AZERBAYCAN’ın sokaklarının karıştırılmaya çalışılmasını sizlerde gözlemliyorsunuzdur.

Lafı dolaştırmadan söylemek gerekirki bu olaylar da AZERBAYCAN DEVLETİ’nin gezi olaylarıdır. (iyi niyetle hakkını aramak için yola çıkanlar bahane edilip tüm AZERBAYCAN’ı kaosa sürüklemeye çalışmaktalar.) AZERBAYCAN’da bir kaç ay evvel gazilerimize karşı yapılan davranış biçimi bencede hatalıydı ancak o hatanın masumiyetiyle yola çıkıp ülkeyi kaosa süreklemeye çalışmak kimse kusura bakmasın ama bence hainlikle eş durumdadır.

Hak aramak için yola çıktığını söyleyen saf kardeşlerimiz, bu yalana inanmaya devam ederseniz yarın hak arayacağınız bir ülkenizin bile kalmayacağını emperyalistlerin oyuncağı olacağınızı göremiyor musunuz?

AZERBAYCAN’daki tüm kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Bütün herkes AZERBAYCAN’da tertiplenen bu oyunun parçası olmayı kabul etse de tarihte DIFAI teşkilatını kurup vatan savunmasını yapan GENCELİ MİLLİYETCİLERLE beraber tüm dünyadaki TÜRK MİLLİYETCİLERİ hem AZERBAYCAN DEVLETİ’ni hem de tesbihin imamesi durumundaki CUMHURBAŞKANI İLHAM ALİYEV’i ölümüne koruyacaklardır.

AZERBAYCANLI MİLLİYETCİ Can Kardeşlerim şunu asla unutmayın tespihin imamesi kaybolursa tespih dağılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.