Sedat Peker Engellileri ağırladı

Sedat Peker Engellileri ağırladı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli bireylerle buluşan Sedat Peker geleneğini bozmadı.

Her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlarla buluşarak çeşitli etkinliklerde yer alan Sedat Peker, uzun süredir yurtdışında bulunması dolayısıyla bu kez de Makedonya’nın başkenti olan Üsküp şehrindeki SOS VITA Derneği’nin (Özel İhtiyaçlara Sahip Kişiler Derneği) etkinliğine katıldı.

MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

SOS VITA Dernek Başkanı Ertan Shakiri aracılığıyla engelli bireylerle bir araya gelen Peker, bu özel günde bütün engellilere akülü araç hediye etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından dostlarıyla paylaşan Sedat Peker, ayrıca dil din ayrımı yapmadan akülü araçları engelli bireylere dağıtan SOS VITA Dernek Başkanı Ertan Shakiri’ye da teşekkür etti.

img-20201205-wa0001.jpg

İşte Peker’in o açıklamaları…

SOS VITA DERNEĞİ’NİN ETKİNLİKLERİNE KATILDIM

Kıymetli dostlarım, 3 Mayıs Dünya Engelliler Günü’nde adetim olduğu üzere Türkiye’deki etkinliklere katılarak engelli kardeşlerimize destek olma gayretinde olurdum.  Şükürler olsun ki bu sene de Makedonya’nın başkenti olan Üsküp şehrindeki SOS VITA Derneği’nin (Özel İhtiyaçlara Sahip Kişiler Derneği) etkinliğine katılabilme şerefine nail oldum.

ADİL OLARAK DAĞITTI

Bu değerli kardeşlerimize çok miktarda akülü araç getirterek hediye edebilme şerefini yaşadım. Dernek Başkanı Ertan Shakiri kardeşimin akülü araçları, engelli kardeşlerimize dağıtırken ki adaleti beni çok duygulandırdı.  Makedon, Arnavut, Türk, Romen vatandaşlar arasında hiçbir ayırım gözetmeksizin adil olarak dağıttı (Din, Dil ayrımı yapmaksızın).

img-20201205-wa0005.jpg

NE YAPARSAN YAP ADALETTEN VAZGEÇME

Ertan kardeşime geceden ayrılırken şunu söyledim: Dünya coğrafyasında gücü ve maddiyatı ele geçiren yöneticiler maalesef ki adaletten uzaklaşıyorlar. Senin bu yaklaşımın gelecek nesil Müslüman gençler için beni son derece ümitlendirdi.  ‘Bu dünyada her ne yaparsan yap kardeşim ancak adaletten sakın vazgeçme’ diyerek dostane tavsiyemi kendisine ilettim. Adil insanların yöneteceği bir dünyada yaşamak dileğiyle..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.