Sedat Peker, eşi ve çocuğu şehit edilen astsubay Karakaya ile bir araya geldi

Sedat Peker, eşi ve çocuğu şehit edilen astsubay Karakaya ile bir araya geldi

Sedat Peker Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ve 10 aylık bebeği Bedirhan Mustafa'nın babası Astsubay Serkan Karakaya ile bir araya geldi.

Sedat Peker 31 Temmuz’da Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya’nın eşi ve 10 aylık Şehit Bedirhan Mustafa'nın babası Astsubay Serkan Karakaya ile bir araya geldi.

İstanbul’daki Sivas-i Hazretleri Türbesinde düzenlenen anma töreninde şehitler için dua edildi.

sedat-peker-036.jpg

ÖYLE ACILAR YAŞAYACAKLAR Kİ!

Astsubay Serkan Karakaya ile sohbet eden Peker şu ifadeleri kullandı;

''Telefonla sohbet ederken sana söylediğim gibi kardeşim. Sen, başta ben olmak üzere bu ülkedeki herkese bir dava adamı nasıl olunur onu öğrettin. Yüce Allah, seni tutmuş olduğu bu imtihana inşallah hiç kimseyi tutmaz. Yüce Allahım sana özel bir ruh vermiş. Daha önce de söylediğim gibi o duruşunla herkese birçok şey öğrettin. 

Onların (hainlerin) kadınlara, ufak bebeklere eziyet eden, zulm eden, hayatlarına kast eden sapkınlar olduğunu herkese gösterirken ailenin tabutlarının başında o vakur duruşunla ben dahil bu ülkedeki bütün dava insanlarına gerçek dava adamı nasıl olunur onu öğretttin. 

Senin acın bizim acımızdır kardeşim. Senin intikamın Türk İslam Davasına inanmış bütün vatan evlatlarının intikamıdır. Allah başa vermesin, bir gün bu devletin işleyişinde bir sorun olursa, Türk İslam Davasına inanmış bu ülkenin evlatları, bu zulümleri yapan terör örgütlerine, onların arkalarındaki güçlere bu cihanda yaşanmamış acıları yaşatacaklar. Ancak şerefli ve onurlu bir şekilde. Onların bile çocuklarının eşlerinin canlarına kast etmeyecekler. Ancak bunları yapanlara öyle acılar yaşatacaklar ki o acılar tarih boyunca kulaklardan kulaklara ibret olarak anlatılacak.''

sedat-peker-038.jpg

Eşini Ziyaret Ettikten Sonra Bebeğiyle Birlikte Şehit Düşmüştü!

Yüksekova’da, eşi Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya’yı görev yaptığı üs bölgesinde ziyaret ettikten sonra kendi otomobiliyle dönerken, PKK’lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyla düzenledikleri saldırı sonucu hayatını kaybeden Nurcan Karakaya ve oğlu Bedirhan Mustafa’nın şehadet haberi tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.