Sedat Peker ile Sebahattin Şirin iftarda buluştu

Sedat Peker ile Sebahattin Şirin iftarda buluştu

İşadamı Peker ile UltrAslan lideri iftarda bir arada...

İstanbul Küçükçekmece'de işadamı Bülent Kap'ın düzenlediği iftar programına davet edilen Sedat Peker, Ultraaslan Lideri Sebahattin Şirin ile bir araya geldi.

32-001.jpg

Yurtiçinden ve yurtdışından yüzlerce misafirin katıldığı iftarda hep birlikte dualar edildi.

Peker iftar sonrası yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

''Kadim dostlarımdan biri olan BÜLENT KAP kardeşim tarafından Küçükçekmece bölgesinde organize edilen 500 civarında eski ve yeni dostun katılım gösterdiği iftar programında gerçekten çok mutlu oldum. Hem Fenerbahçe, Hem Galatasaray, hem de Beşiktaş tribünündeki fanatik taraftar grubu liderlerinin birbirleriyle dostane samimiyetleri beni gerçekten çok etkiledi.

Tribünlerde hem kutsal değerlerimize, hem de değer verdiğimiz büyüklerimize karşı yaptırmak istedikleri kötü tezahüratları, tribünlerdeki dostlarımız sayesinde yaptıramayan bu kötü tezahüratları sürekli hale getirmeyi başaramayan cenahlar her ne kadar benim adımı sporda şiddetle özdeşleştirmeye gayret gösterseler de bu iftar organizasyonundan da anlaşılacağı üzere biz genç arkadaşlarımızın olduğu her yere sevgi, kardeşlik, barış ve dava adamlığı götürürüz.

Sözde gazeteciler siyasetçiler, sözde iş adamları ve spor adamları bu sebeple beni tahrik edecek şekilde bazen konuşmalar yapsalar da bunlara gülüp geçtiğimi bilmelerini istiyorum. İstikamet üzere yoluma devam ediyorum.'' dedi.

TÜM İSLAM ÂLEMİ'NİN CUMASINI KUTLUYORUM

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
REİS SEDAT PEKER

sqwwci.jpgvo4osn.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.