Sedat Peker o videolar hakkında konuştu

Sedat Peker o videolar hakkında konuştu

Ulusal basında yer alan haberlerde bir grup asker tarafından kendisi için çekilen videoların aleyhine kullanılmasına sert tepki gösteren Sedat Peker, konuyla ilgili videolar hakkında açıklamalarda bulundu.

Son günlerde ulusal basında yer alan askerlerin kendisi için çektiği videoların haber olarak yayınlanmasıyla ilgili konuya açıklık getiren Peker, yıllar öncesinden çekilen videoları, yeniymiş gibi gündeme getiren terör yandaşlarının algı operasyonu yaparak, kamuoyunu yanılttığını söyledi. 

“HAİNLİKTİR ALÇAKLIKTIR”

Peker açıklamalarında, “Son bir kaç gündür şahsımla ilgili sosyal medyada yapılmaya çalışılan algı operasyonları mutlaka hepinizin dikkatini çekmiştir… 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının hemen akabinde, hem de Afrin Harekatı sırasında ülkedeki duygusal anlar en üst seviyedeyken, bazı genç asker kardeşlerimizin çekmiş olduğu videolar bugünlerde sosyal medyada yayınlanarak (terör örgütü yandaşları tarafından), maalesef hem ordumuzun, hem de şahsımın aleyhine algı çalışmaları yapılmaya çalışılmaktadır.  Şanlı ordumuzun bugünlerde gerçekleştirmiş olduğu Kuzey Irakta’ki Pençe Harekatı başarılı bir şekilde devam ederken, 2-3 sene öncesinin görüntülerinin sanki yeniymiş gibi gündeme getirilmesi bence en iyi ihtimalle hainliktir alçaklıktır” dedi. 

EN ALT RÜTBEDEKİ ER KARDEŞLERİMİN BİLE HİZMETİNDE OLURUM

Devlete olan bağlılığını ve saygınlığını her zaman koruduğunu söyleyen Peker, bu tür hainlere karşı asla meydanı boş bırakmayacağını belirterek, “Ağızlarından lağım akan FETÖ’cü, PKK’lı, DHKPC’li bu kalemler yüce ordumuzun Atatürk’ün askeri olmayı unutarak, haşa ‘Sedat Peker’in askeri oldu’ diyorlar… Hiç düşünmeden şu cevabı vermek isterim: Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan en alt rütbedeki er kardeşlerim dahil benden çok daha önemli ve benden çok daha değerlidir. Eğer birisi birilerinin askeri olacaksa, ben en alt rütbedeki er kardeşlerimin bile hizmetinde olurum… Bizim aile öğretilerimizde yüce devletimize, milletimize, yüce ordumuza karşı asla kibirlilik olmaz… Bu iğrenç yazıları yazanların nüfus sayımında insan olarak sayılmaları bile bence Türk Toplumu için hicap verici, utanç verici bir durumdur. Aslında onlar adına gerçekten üzülüyorum… Vatanseverlik gibi ulvi bir duyguları olmadığı için dünyadaki şereflerini kaybettiklerini, kalplerinde ise Allah korkusu olmadığı için de ahiretlerini kaybettiklerini hepsinin yüzlerine haykırmak istiyorum” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.