Sedat Peker Ukrayna’da

Sedat Peker Ukrayna’da

Karadağ’dan Ukrayna’ya geçen Sedat Peker, hakkında eleştiri yapanlara manidar göndermede bulundu.  

Ülkemizde bazı gizli tanıkların ifadeleri tarafından yaşamış olduğu sıkıntılardan dolayı yaklaşık bir yıldır yurtdışında olan Sedat Peker’in Karadağ’dan Ukrayna ülkesine geçtiği öğrenildi.  

GÜVENLİĞİNİ ALFA TİMLERİ SAĞLADI

Ukrayna’da milletvekili ve aynı zamanda aktif general olan Mikhail Bondar ve akrabası Hüseyin Aşık tarafından karşılanan Sedat Peker’in Ukrayna gezisinde güvenliğini kendi korumaları haricinde Ukrayna’nın en seçkin birlikleri olan Alfa Timleri tarafından yapılması ülkemizdeki bir çok insanın dikkatini çekerken, eleştirilerin de hedefi oldu.

0-(4)-172.jpg

ALTIN HER YERDE ALTINDIR 

Sedat Peker,  kendi resmi sosyal medya hesaplarında yapmış olduğu paylaşımlarda Türkiye’de kendisine polis koruması verilmesiyle ilgili eleştiride bulunanlara manidar bir şekilde göndermelerde bulunarak altının ezilmeyle ya da üzülmeye çalışılarak değer kaybetmeyeceğini altının değerini bilen sarrafların elinde ve de tüm şerefli insanların yüreğinde bu değerini koruyacağına değinerek mesajlar verdi.

İşte Peker’in o paylaşımı:

KİEV ŞEHRİNDE

“Bildiğiniz üzere tarihi bağlarımız olan Ukrayna ülkesinin Kiev şehrinde misafirliğime devam etmekteyim. Kalmış olduğum tarihi Premier Palace Oteli'nin şanlı ecdadımız Osmanlı İmparatorluğu'nun 1900'lü yıllarının başında büyükelçilik binasının olduğunu öğrendiğimde iç dünyamda adetâ bir yolculuk yaptım.

UKRAYNA’NIN EN BÜYÜK ELÇİLİK BİNASI

Battı denilen, bitti denilen son yıllarında bile ecdadımız Ukrayna'nın en büyük binasını elçilik binası olarak kullanmaktaymış. Bu bizim için ne büyük bir şeref. Bugün İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanyası'na karşı direnişin sembolü olan ve tüm Ukrayna'nın anası olarak kabul edilen Rodina Mat'ın heykelinin olduğu alanı ziyaret ettim.

 KADIN VE ÇOCUĞA KİM KÖTÜ DAVRANIRSA DAVRANSIN…

Bu ziyaretim sırasında akrabam olan Hüseyin Aşık’ın söylemiş olduğu bir cümleyi unutamıyorum. ‘Ukrayna’da başına hangi dert gelirse gelsin kendini anlatabilme hakkına sahipsin. Ancak bu ülkede kadına ve çocuğa kim kötü davranırsa davransın asla ama asla ne bir affı ne de başka bir şeyi mümkün değildir’ dedi. Binlerce senelik devlet geleneği olan şanlı ülkemizde kadınlarımıza ve çocuklarımıza inşALLAH hak ettikleri bu değerin verileceği günlerin gelmesini umut etmekteyim.

DEDİKODUCULAR VE KARAKTER YOKSUNLARI

Türkiye’de şahsıma polis koruması verildi diye dost düşman birçok kişi dedikodu yapmıştı. Misafir olduğum Ukrayna ülkesinin en seçkin birimlerinden bir tanesi olan Alfa Timleri tarafından şahsıma onlarca koruma verildiğini bu resimlerde gören dedikoducular ve karakter yoksunları acaba ne hissetmekteler.

ALTIN HER YERDE ALTINDIR

Altın her yerde altındır. İster Türkiye’de, ister Makedonya’da, Karadağ'da, Kosova'da, Arnavutluk’ta, Ukrayna’da, kısacası insanoğlunun yaşadığı tüm dünya coğrafyasında. Altını ezmekle, üzmekle değerini yok edemezsiniz. Altın iyi sarrafların elinde ve de şerefli insanların yüreğinde her zaman değerini bulur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.